Yandex Metrica

Ahmet Çakar'dan flaş Volkan Bayarslan sözleri! Derbiye damga vurmuştu

Ahmet Çakar'dan flaş Volkan Bayarslan sözleri! Derbiye damga vurmuştu

Son dakika haberleri... Kariyerinde ilk kez derbi yöneten Volkan Bayarslan, verdiği kararlarla tartışma yarattı. Eski hakem Ahmet Çakar, tecrübeli ismin derbi performansını yorumladı.

Spor

29.01.2024, 19:02

Süper Lİg tarihinde ilk kez derbi yöneten Volkan Bayarslan, kamuoyunu ikiye böldü.

Bir kesim 44 yaşındaki hakemin çok iyi kararlar verdiğini belirtirken, diğer bir kesim de kötü kararlar verdiğini iddia etti.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar ise Volkan Bayarslan'ın derbiyi çok iyi yönettiğini belirtti.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'DAN VOLKAN BAYARSLAN AÇIKLAMASI

Derbilerin hakemler için zor olduğunu aktaran Çakar, "Volkan Bayarslan'ın ilk derbisiydi. Nasıl yönetti diye sorarsanız, 1-2 ufak tefek faul hatası dışında bence çok iyi yönetti. Özellikle faul gibi görünen birçok kritik pozisyonu devam ettirmesi, tempo adına iyiydi. Belki 1-2 faulü tartışılır, belki Szalai'ye göstermesi gereken sarı kart tartışılır ama maçın geneline baktığımızda oyun kontrolü ve futbolculara yaklaşımıyla kendisini çok beğendim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca derbinin de beklentilerin altında kaldığını öne süren Ahmet Çakar, "Çok şey bekliyorduk, hem futbol adına hem goller adına ama baktık ki son 10-15 dakika dışında fazla bir heyecan yok. Aslında baktığımızda iki takım da kaybetmemek amacıyla çok dikkatli başladılar. Sonuç olarak iki takım da hem imaj olarak hem de puan olarak fazla bir şey kaybetmediler. Adeta alanınverenin razı olduğu bir maç oldu." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading