Yandex Metrica

Acun Ilıcalı BBC'ye duyurdu! Dünya yıldızı bir golcü kadroya katılıyor

Acun Ilıcalı BBC'ye duyurdu! Dünya yıldızı bir golcü kadroya katılıyor

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, BBC'ye açıklamalarda bulunarak taraftarlara transfer sözü verdi.

Spor

23.01.2024, 18:51

Türk medya patronlarından Acun Ilıcalı, İngiliz basınına özel açıklamalarda bulunarak Hull City hakkında bilgiler verdi.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası göreve getirdiği teknik direktör Şota Arveladze'ye güvendiğini aktaran Acun Ilıcalı, gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Kulüp politikalarına değinen Ilıcalı, golcü transferi için önemli bir bütçe ayırdıklarını duyurdu.

Ekonomik sıkıntı yaşamadıklarını aktaran Ilıcalı, "İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak. Bana göre dünya futbolunda başarı büyük golcülerle geliyor. Çünkü günümüzde, 20 yıl önceki kadar gol şansı bulamıyorsunuz. Bu yüzden takımdaki golcünüz Stephen Curry gibi olmalı.Yüksek yüzdeyle gol atabilen bir forvet bulacağız. Bu transfere diğerlerinden daha çok para harcayacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

HULL CİTY GALİBİYETİ UNUTTU

Son galibiyetini Swensea karşısında 2-0'lık sonuçla alan Hull City, daha sonra çıktığı 6 maçta kazanamadı.

Küme düşme hattına yaklaşan İngiliz ekibi, 34 puanla 20.sırada yer alıyor.

Hull City, Gürcü teknik adamın yönetiminde çıktığı 6 maçtan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading