Yandex Metrica

Abdullah Avcı'nın Trabzon'daki ilk anısı: Kamyon geri vitese taktı ve yanıma geldi...

Abdullah Avcı'nın Trabzon'daki ilk anısı: Kamyon geri vitese taktı ve yanıma geldi...

Son dakika haberleri... Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi dergisine verdiği röportajla değerlendirmelerde bulundu.

Spor

04.03.2024, 03:02

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesine röportaj veren Abdullah Avcı, ilginç anılarını ve Trabzonspor hakkında merak edilenleri anlattı.

Şampiyonluk için elinden geleni yapacaklarını dile getiren Abdullah Avcı, "Tansfer yapmasa da sahaya çıktığı an rakipleri Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacağını bilirler. Trabzonspor forması rakibine bunu hissettirir. Şampiyon olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve çalışacağız. Trabzonspor'un hedefi bu ve böyle olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

AVCI: MODERN FUTBOLUN OLMAZSA OLMAZI...

Oyunu iki yönlü oynayacaklarını belirten Avcı, "Modern futbolun olmazsa olmazı oyunun iki yönünü oynayabilmektir. Hem savunma hem hücumu yapabilmektir. Hücum oynarken dahil ya da set oynarken de rakip sahada oynarken de savunma güvenliğini alabilmek önemlidir. Bazen kendi oyuncu profiline göre, bazen rakibin analizine göre oyunun her iki yönünü, topun dışarıda olduğu bölümü, duran topları ayrı bölümü santim santim hesaplanan bir oyuna dönmüştür artık futbol. Tabii ki Trabzonspor en zirveye, en tepeye koşacaktır. Buna koşmak için de oyun içinde diğerlerinden daha fazla dominant oyunu ortaya koymalıdır" dedi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

'KAMYON DURDU GERİ VİTESE TAKIP GELDİ'

Trabzon'da şu ana kadar yaşadığı en ilginç anısını anlatan Abdullah Avcı şöyle konuştu;  "Trabzon'a yeni gelmiştim ve tesislere gitmem gerekiyordu. Aracımla ışıklarda durmuştum. Yanımdan büyük bir damperli kamyon geçip, az ileride durdu. Geri vitese takıp geri geldi. Camdan aşağıya doğru sert bir ifadeyle bakıp, "Hocam! Seni Seviyoruz, merak etme! Arkandayız" dedi. Ama öyle bir tarzı vardı ki seviyor mu dövüyor mu belli değildi. Bu anı unutmam. Hep anlatırım. Teşekkür ettim kendisine.

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI'DAN FARKLI ÖNERİ: 4 DEVRE

Avcı, dünyadaki futbol sevgisinin giderek artacağına işaret ederek, "Futbol çok güzel bir oyun. Üzerinde çok oynanmasına taraf olan biri değilim. Belki oyunu hızlandırabilmek adına maçı dört devreli hale getirebilirdim." değerlendirmesinde bulundu.

Bordo-mavili takımın altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Avcı, şunları kaydetti:

"Öncelikle yeni yapılan Özkan Sümer Akademi'mizin içini iyi bir şekilde dizayn etmeye, daha verimli hale getirmeye çalışıyoruz. Teknolojinin, bilimin, ölçümlerin, departmanların profesyonelce olduğu bir akademi yapıp bu topraklardan gelen verimi artırmaya çalışıyoruz. Hızla yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Onlar gidip geliyor, biz gidiyoruz, yöneticilerimiz hızlı çalışmalar yapıyor. Sezon boyunca bütün materyallerden yararlanan altyapımızı oluşturacağımızı düşünüyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading