Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan flaş transfer itirafı: Ayrılmak istediler

Abdullah Avcı'dan flaş transfer itirafı: Ayrılmak istediler

Son dakika haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi'nde açıklamalarda bulundu. Transfer planlaması hakkında bilgi de veren Avcı, yeni sezon için hedeflerini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:15

Süper Lig'de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, gazetecilerle buluştu.

Cumartesi yapılacak şampiyonluk kutlaması öncesi Trabzon TSYD Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyen Avcı, yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun bir sonuç ama şampiyon olduktan sonra hedeflere gitmek için büyük bir organizasyona ihtiyaçları olduklarını belirten Türk hoca, "Sevgi, saygı ve iletişimle bu oyunu daha iyi hale getireceğiz. Ben bunun içerisinde kalacağız. Pazar günü kupamızı alacağız, pazartesi yeni sezon yarışı başlayacak. Ben çocuklara, Trabzonsporlular'a doğru örnek olmaya çalışacağım." dedi.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI: VİTOR HUGO VE DJANİNY AYRILMAK İSTEDİ

Sezon başı Riva'daki kamp'ta 2 oyuncunun ayrılmak şstediğini itiraf eden Abdullah Avcı, "Djaniny ve Vitor Hugo ayrılmak istedi, izin vermedim. Yeni geleceklerle bir 6 ay daha kaybedemezdim. Şimdi ise bu duyguyu yaşadıkları için teşekkür ettiler." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI NWAKAEME'Yİ DUYURDU

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Tony Nwakaeme konusuna da değinen Abdullah Avcı, "Nwakaeme'nin devam etmesini istiyorum. Buraya çok ciddi emekleri var. Kendisi de burada kalmak istiyor. Bundan sonrası başkan ve yönetimle kendi aralarında olacak." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading