Yandex Metrica

A Milli Takım'ın fikstürü belli oldu

A Milli Takım'ın fikstürü belli oldu

A Milli Takım, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise A Milli Takım'ın fikstürünü açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:59

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), spor severlerin merakla beklediği A Milli Futbol Takımı'nın fikstürüyle ilgili açıklama yaptı.

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

PLAY-OFF MAÇININ TARİHİ BELLİ OLDU

A Milli Takım, 24 Mart'ta Portekiz ile Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçında karşı karşıya gelecek.

Milliler bu maçı kazanması halinde, 29 Mart'ta İtalya-Kuzey Makedonya karşılaşmasının galibi ile Konya'da final maçına çıkacak.

Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Haberi Görüntüle

MİLLİLER HAZIRLIK MAÇI DA OYNAYACAK

TFF, Ay-yıldızlıların fikstürü boş geçirmemesi adına bir hazırlık maçı da organize etti.

Açıklamaya göre A Milliler, Portekiz'e elenmesi halinde aynı gün ve saatte İtalya-Kuzey Makedonya maçının mağlubu ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading