Yandex Metrica

2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası ne zaman? Filenin Sultanları rakipleri beli oldu!

2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası ne zaman? Filenin Sultanları rakipleri beli oldu!

Filenin Sultanları için 2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası takvimi belirlendi. A Milli Kadın Voleybol Takımı olan Filenin Sultanları Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde oynayacak. Peki 2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası ne zaman? Filenin Sultanları rakipleri beli oldu!

Spor

23.01.2024, 19:00

Filenin Sultanları için ralipler belli oldu. Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası için geri sayım başladı. Peki 2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası ne zaman? Filenin Sultanları rakipleri beli oldu!

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

2022 FIVB KADINLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASI NE ZAMAN?

A Mİlli Kadon Voleybol Takımı olan Filenin Sultanları Hollanda ve Polonya ev sahipliğinde 13 Eylül - 15 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak olan B Grubu'nda oynayacak. 2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 13 Eylül - 15 Ekim 2022 arasında gerçekleştirilecek.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

FİLENİN SULTANLARI RAKİBİ KİM?

isviçre'nin Lozan şehrinde FIVB Genel Merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda A Milli Voleybol takımımız, B Grubunda yer aldı. Filenin Sultanları grup aşamasında Polonya, Hırvatistan, Tayland, Güney Kore ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Gruplar aşağıdaki gibi oldu:

A GRUBU: Hollanda, İtalya, Belçika, Porto Riko, Kamerun, Kenya

B GRUBU: Türkiye, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Güney Kore, Tayland, Hırvatistan

C GRUBU: A.B.D., Sırbistan, Almanya, Bulgaristan, Kanada, Kazakistan

D GRUBU: Brezilya, Çin, Japonya, Kolombiya, Arjantin, Çekya

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading