Yandex Metrica

10 kişilik Adana Demirspor, Alanya'da 2 puan bıraktı! Belhanda 44'te atıldı

10 kişilik Adana Demirspor, Alanya'da 2 puan bıraktı! Belhanda 44'te atıldı

Süper Lig'in 14. haftasında Adana Demirspor, Belhanda7nın 44'te atılmasıyla uzun süre 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Zirve yarışında önemli bir yara alan Akdeniz ekibi Dünya Kupası arasına 24 puanla girdi.

Spor

23.01.2024, 22:15

Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. 

Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Haberi Görüntüle

ZİRVE YARIŞINDA YARA ALDILAR

Bu sonucun ardından Adana Demirspor puanını 24'e yükseltti ancak bıraktığı 2 puanla zirve yarışında önemli bir yara daha aldı. Alanyaspor ise puanını 17'ye yükseltti. Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Alanyaspor da deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak. 

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

BELHANDA İLK KEZ KIZARDI

Karşılaşmanın 44. dakikasında Adana Demirsporlu Belhanda, rakibine yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Belhanda böylece bu sezon ilk kez kırmızı kart görmüş oldu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading