Yandex Metrica

Son dakika: Meral Akşener seçim sonrası ilk kez konuştu! İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor

Son dakika: Meral Akşener seçim sonrası ilk kez konuştu! İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor

Son dakika haberleri... Dün yapılan seçimlerin ardından bugün ilk kez kameralar karşısına geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü seçimli kongre kararı aldığını açıkladı. Akşener, yaptığı açıklamada "Parti tüzüğümüzün bana verdiği yetki gereği en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" ifadelerini kullandı.    

Gündem

16.05.2024, 13:08

İstifa edeceği konuşulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının ardından bugün ilk kez kameralar karşısında geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

Kendi içlerinde 31 Mart'ın muhasebesini yapacaklarını belirten Meral Akşener, olağanüstü seçimli kongre kararı aldığını açıkladı.

İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan-Miçotakis zirvesine ilişkin açıklama: 'Dışişleri Bakanları görevlendirildi' İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan-Miçotakis zirvesine ilişkin açıklama: 'Dışişleri Bakanları görevlendirildi' Haberi Görüntüle

''SEÇMENİN OYU TARTIŞILMAZ''

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Demokrasilerde her konu tartışılabilir, tek bir konu tartışılamaz. O da seçmenin oyudur. Çünkü demokrasinin en temel ölçütü milletin hür iradesini yansıtma şartlarına sahip olabilmesidir. Bu seçimlerde de milletimiz 1 il, 23 ilçe ve 7 belde olmak üzere toplam 31 yeri İYİ Parti’ye emanet etti.

ZES şarj ücretleri 2024 | AC ve DC 1 KW şarj ücreti ne kadar? ZES ücretlerine zam mı geldi? ZES şarj ücretleri 2024 | AC ve DC 1 KW... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZİN YORULDUĞUNU GÖRDÜK"

Geride bıraktığımız seçimlerle birlikte, milletimizin iki yumruk arasında sıkıştırılmaktan ne kadar yorulduğunu görmüş olduk. 2023 yılındaki seçime göre milletimizin sandığa katılımdaki düşüşü hiçbir siyasi görmezden gelemez. Milletimiz alışılmış kutuplaştırmalara, suni kavgalara mecbur olmadığını sandığa gitmeyerek gösterdi.

Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Haberi Görüntüle

"TENCERE HER İKTİDARI SALLAR"

Milletimiz yıllardır ekonomide yaşadığımız çöküşü engellemeyen basiretsizliğe yeter dedi. Yıllardır hak yiyen, hukuku çiğneyen adaletsizliğe artık yeter dedi. Milletimiz sayın Erdoğan’a ‘artık zorundasın’ dedi. Biz kendisini defalarca uyardık. Rahmetli Demirel’in sözlerini hatırlatıp ‘tencere her iktidarı sallar’ demiştik. Kendisi umarım artık çağrılarımızın arkasında milletimizin sesi olduğunu anlamıştır. Umarım artık tüm Türkiye’nin cumhurbaşkanı olması gerektiğini görmüştür.

Son dakika... MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir asker şehit oldu Son dakika... MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir... Haberi Görüntüle

"OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ KONGREYİ TOPLAYACAĞIZ"

Siyaset kurumu olarak sandıklardan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir. Bu doğrultuda İYİ Parti olarak biz de üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Muhasebemizi yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız. 2023 yılındaki seçime göre sandığa katılım oranındaki büyük düşüş görmezden gelinemez.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading