Yandex Metrica

Zaman Çarkı 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Zaman Çarkı 2. sezon dördüncü bölüm çıktı mı?

Zaman Çarkı 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Zaman Çarkı 2. sezon dördüncü bölüm çıktı mı?

Amazon Prime Video'nun en sevilen dizilerinden biri olan Zaman Çarkı 1. sezon finalinin ardından 2. sezon bölümleriyle platformdaki yerini aldı. Platformun en çok izlenen dizisi olan Zaman Çarkı konusu, görsel efektleri e oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin 2. sezon ilk 3 bölümü 1 Eylül'de yayınlandı. Zaman Çarkı 4. bölüm ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Zaman Çarkı 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Zaman Çarkı 2. sezon dördüncü bölüm çıktı mı?

Sinema / Dizi

09.03.2024, 18:22

Robert Jordan'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanan Zaman Çarkı dizisi ilk bölümleriyle 19 Kasım 2021'de gösterime girmişti. Dizi 1. sezon finalinin ardından uzun süre ekranlara ara vermişti. Amazon Prime Video'nun en çok izlenen dizileri arasında adını yazdırmayı başaran dizinin yeni sezonu nihayet gösterime girdi. Epik fantezi türündeki dizinin heyecanla beklenen 3. sezon bölümleri Amazon Prime Video'daki yerini aldı. Dizinin ilk 3 bölümü aynı hafta gösterime girdi. Zaman Çarkı 2. sezon 3. bölümü tamamlayan dizi tutkunları heyecanla 4. bölümü beklemeye başladı. Zaman Çarkı 4. bölüm ne zaman çıkacak sorusu dizi severler tarafından arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

ZAMAN ÇARKI 2. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

Zaman Çarkı 2. sezon bölümleriyle 1 Eylül tarihinde Prime Video'da yerini aldı. Sadece abonelerin izleyebileceği dizinin 3. bölümü geride kaldı ve 4. bölüm bekleniyor. Zaman Çarkı 2. sezon 4. bölüm 8 Eylül Cuma günü gösterime girecek. Amazon Prime Video dizileri yeni bölümleri haftalık olarak yayına giriyor. 

ZAMAN ÇARKI 4. BÖLÜM ÇIKTI MI?

Zaman Çarkı dizisinin 4. bölümü henüz çıkmadı. Amazon Prime Video'nun sevilen dizisi Zaman Çarkı 2. sezon 4. bölümü 8 Eylül Cuma tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

ZAMAN ÇARKI NASIL, NEREDEN İZLENİR?

Dizi  Sony Pictures Television ve Amazon Studios yapımcılığında hayata geçiriliyor. Amazon Prime Video'nun orjinal içeriği olan diziyi sadece Amazon aboneleri izleyebilir. Amazon Prime Video'da yayınlanan dizi milyonlarca kişi tarafından izlendi. 

ZAMAN ÇARKI UYARLAMA MI?

Dizi Robert Jordan'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanmıştır.

ZAMAN ÇARKI OYUNCULARI VE ROLLERİ

Moiraine :   Rosamund Pike
al'Lan Mandragoran:    Daniel Henney
Nynaeve al'Meara:    Zoë Robins
Egwene al'Vere:    Madeleine Madden
Rand al'Thor:    Josha Stradowski
Perrin Aybara:   Marcus Rutherford
Mat Cauthon:    Barney Harris
Liandrin Guirale:    Kate Fleetwood
Alanna Mosvani:    Priyanka Bose

ZAMAN ÇARKI 2. SEZON BÖLÜMLERİ YAYIN TARİHLERİ

Zaman Çarkı 2. sezon 1 bölüm: 31 Ağustos

Zaman Çarkı 2. sezon 2 bölüm: 31 Ağustos

Zaman Çarkı 2. sezon 3 bölüm: 31 Ağustos

Zaman Çarkı 2. sezon 4 bölüm: 8 Eylül

Zaman Çarkı 2. sezon 5 bölüm: 15 Eylül

Zaman Çarkı 2. sezon 6 bölüm: 22 Eylül

Zaman Çarkı 2. sezon 7 bölüm: 29 Eylül

Zaman Çarkı 2. sezon 8 bölüm: 6 Ekim

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading