Yandex Metrica

Zafer Algöz diziye veda etmişti... Üç Kuruş'a Bora Akkaş dahil oldu! Hangi rolü canlandıracak?

Zafer Algöz diziye veda etmişti... Üç Kuruş'a Bora Akkaş dahil oldu! Hangi rolü canlandıracak?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş'a sürpriz bir transfer gerçekleşti. Son olarak 'İçimizden Biri' dizisinde rol alan Bora Akkaş, dizi kadrosuna dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:42

Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş'a geçtiğimiz hafta Zafer Algöz veda etmişti. Dizi, bu kez bir transfer haberiyle gündeme geldi.

NERİMAN'IN GEÇMİŞİYLE İLGİLİ BİR KARAKTERİ OYNAYACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sezon "İçimizden Biri" dizisinde başrolde yer alan Bora Akkaş, Sinan Öztürk'ün yönettiği Üç Kuruş ekibine dahil oldu. 

Oyuncunun daha önce izleyenlerin alışık olmadığı bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Akkaş, dizide Çetin rolünü canlandıracak. Çetin'in Neriman ile geçmişten gelen bağı herkesi şoke edecek.

Senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı dizide Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yanı sıra Civan Canova, Nursel Köse, Uğur Yıldıran,Damla Makar, Erkan Üçüncü, Asena Girişken, Burak Altay, Umutcan Ütebay, Cenk Kangöz, Aylin Engör, Özkan Özipek gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading