Yandex Metrica

Youtube'da hangi dizi ne kadar izlendi? İşte reyting sıralamasında ilk 25 Türk dizisi!

Youtube'da hangi dizi ne kadar izlendi? İşte reyting sıralamasında ilk 25 Türk dizisi!

TV kanallarında milyonları ekrana kilitleyen diziler, Youtube platformunda da kıyasıya bir yarış halinde. Türk dizileri, AB ve TOTAL reyting sıralaması haricinde internette kendi dijital reytingini oluşturdu. Şu an ekranlarda olan 25 diziyi izlenme ortalamasına göre sıraladık.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 18:34

Türk televizyonlarında birbirinden farklı yapımları beyaz ekranda takip etme fırsatı bulamayan izleyiciler, heyecan veren bu dizileri TV'de yayınlandıktan bir süre sonra Youtube platformundan izleyebiliyor. AB ve TOTAL grubu reyting sıralamasında kıyasıya bir yarış halindeki diziler, bu mücadeleyi internet ortamına da taşıdı. Her dizinin Youtube üzerinde kendi kanalı bulunuyor. Bölümler, özel sahneler ve kamera arkası çekimlerin yüklendiği platform kimi zaman milyarlarca kez ziyaret ediliyor.

Dizilerin Youtube sayfalarındaki toplam izlenme rakamını bölüm sayısına böldüğümüzde karşımıza ORTALAMA İZLENME REYTİNGİ çıkıyor. Türk televizyonlarında prime time'da yayınlanan dizileri bu kıstasa göre sıraladık. İşte sonuçlar...


25 

Listenin 25. sırasında FOX TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün bulunuyor. Youtube üzerinde toplamda 3 milyon 800 binlik reytinge ulaşan dizi, 1 milyon 900 bin bölüm ortalamasına sahip.

 

Elbet Bir Gün - FOX TV
2. bölüm yayında
TOPLAM: 3 milyon 800 bin 
Bölüm ortalaması: 1 milyon 900 bin

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride ve Nesime ise kayıptır. Gazeteci Murat Güven’in olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer. Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir. Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur. 


24

Youtube reyting listesinin 24. sırasında, Show TV'de 9. bölümü yayınlanan Yalancı adlı yapım var. Toplamda 19 milyon 800 bin kez tıklanan dizi içerikleri, 2 milyon 200 bin bölüm ortalaması sayısını yakaladı.

Yalancı - Show TV
9. bölüm yayında
TOPLAM: 19 milyon 800 bin
Bölüm ortalaması: 2 milyon 200 bin

Deniz, Özel Saklı Şehir Lisesi'nde çalışan zeki ve yetenekli bir edebiyat öğretmenidir. Boşanmıştır, uzun süredir hayatına kimseyi sokmamıştır. Kız kardeşiyle aynı hastanede görev yapan ve öğrencilerinden birinin de babası olan ünlü cerrah Mehmet Emir ile akşam yemeğine çıkar. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahına ikisi de farklı duygularla uyanır.

Mehmet Emir karısı öldüğünden beri ilk defa birine bir şeyler hissetmektedir, mutludur. Deniz ise Mehmet Emir'in ona tecavüz ettiğini iddia etmektedir. Her iki taraf da yaşadıklarından son derece emindir ama birinin yalan söylediği ortadadır. Peki bu hikayedeki yalancı kimdir? Deniz mi yoksa Mehmet Emir mi?


23

Listenin 23. sırasında Star TV'de yayınlanan Sana Söz dizisi var. Elde ettiği rakamlarla gelecek vâdeden bu dizi daha 2. bölümüyle toplamda 4 milyon 900 bin adet izlenme rakamına ulaştı. Bölüm ortalaması sayacı ise şimdilik 2 milyon 450 bini gösteriyor. 

Sana Söz - Star TV
2. bölüm yayında
TOPLAM: 4 milyon 900 bin
Bölüm ortalaması: 2 milyon 450 bin

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve  hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.


22

22. sırada FOX TV'nin yeni yapımlarından Misafir var. 2. bölümü yayınlanan dizi toplamda 6 milyon 100 bin, bölüm ortalamasında ise 3 milyon 50 binlik rakama ulaştı. 

Misafir - FOX
2. bölüm yayında
TOPLAM: 6 milyon 100 bin
Bölüm ortalaması: 3 milyon 50 bin

Gece, hayatında bir gün bile mutlu olmamıştır. Hayatının son günü olduğunu düşündüğü gün Erdem ile tanışır ve hayatını yeniden yazmaya karar verir. Erdem’in evine davet ettiği bu misafir, başta kendi olmak üzere herkes için yeni bir gün doğumu olacaktır.


21

Listenin 21. sırasında Star TV'de 3. bölümü yayınlanan Benim Hayatım adlı dizi bulunuyor. Toplam izlenme sayısında 11 milyon 700 bin rakamını geçen dizi, bölüm ortalamasında 3 milyon 900 bine ulaştı. 

Benim Hayatım - Star TV
3. bölüm yayında
TOPLAM: 11 milyon 700 bin
Bölüm ortalaması: 3 milyon 900 bin

Hayalleri için babası Ökkeş’le İstanbul’a gelen Hayat, Harisoğlu Holding’in moda yarışmasına katılır. Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır. 


20

Youtube reyting listesinin 20. sırasında Kıbrıs Türklerinin Rumlara karşı verdiği mücadeleyi anlatan Kıbrıs: Zafer Doğru dizisi yer alıyor. TRT1'in iddialı yapımı toplamda 57 milyon 700 bin izleme sayısını aştı. Bölüm ortalaması ise 4 milyon 121 bin.

Kıbrıs Zafere Doğru - TRT1
14. bölüm yayında
TOPLAM: 57 milyon 700 bin
Bölüm ortalaması: 4 milyon 121 bin

Nişanlısı Ayşe'nin Kıbrıs'a geldiğinden habersiz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır. Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır.


19

Show TV'nin yeni dizisi Aziz, Youtube platformunda büyük ilgi görüyor. İki bölümde 13 milyon 400 bin izleme sayısına ulaşan dizinin bölüm ortalaması ise şimdilik 6 milyon 700 oldu. 

  

Aziz - Show TV
2. bölüm yayında
TOPLAM: 13 milyon 400 bin
Bölüm ortalaması: 6 milyon 700 bin

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre'in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır.

Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü  kızı olan Efnan'ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi  ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.


18

İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı adlı dizi TRT'nin ilgi gören yapımlarından. 8. bölümü yayında olan dizi Youtube'da 70 milyon izlenme sayısına ulaştı. Bölüm ortalaması ise 8 milyon 750 binlerde. 

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT1
8. bölüm yayında
TOPLAM: 70 milyon 
Bölüm ortalaması: 8 milyon 750 bin

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. 


17

FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden Evlilik Hakkında Her Şey, Youtube reyting listesinde 17. sıraya oturdu. 8. bölümü yayında olan dizi toplumda 71 milyon izlemeyle birlikte, bölüm ortalamasında 8 milyon 875 binlik rakama ulaştı. 

 

Evlilik Hakkında Her Şey - FOX
8. bölüm yayında
TOPLAM: 71 milyon
Bölüm ortalaması: 8 milyon 875 bin

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir. Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.  Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.


16

FOX TV'de yayınlanan El Kızı dizisi henüz 4. bölümde olmasına rağmen Youtube sayacında 41 miyon 405 bini aştı. Bölüm ortalaması 10 milyon 350 oldu. 

Elkızı - FOX
4. bölüm yayında
TOPLAM: 41 milyon 405 bin
Bölüm ortalaması: 10 milyon 350 bin

Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."
Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.
Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.
Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"
Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.
Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?


15

Star TV'de ilgiyle izlenen Ada Masalı dizisi Youtube'da 239 milyon 500 bin hite ulaştı. Dizinin bölüm ortalaması 11 milyon 404 bin. 

Ada Masalı - Star TV 
21. bölüm yayında
TOPLAM: 239 milyon 500 bin
Bölüm ortalaması: 11 milyon 404 bin

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz’la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. 

Çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gider.


14

Milli İstihbarat Teşkilatı mensuplarının vatan için verdiği mücadeleyi anlatan Teşkilat dizisi 2. sezonunda da ilgiyle takip ediliyor. TRT'nin iddialı yapımı Youtube platformunda 269 milyon 900 binlik izleme sayısına ulaştı. Dizinin bölüm ortalaması 12 milyon 270 bin oldu. 

Teşkilat - TRT1
22. bölüm yayında
TOPLAM: 269 milyon 900 bin
Bölüm ortalaması: 12 milyon 270 bin 

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür. Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor.


13

Yıllardır beğeniyle takip edilen ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova, internette 'milyar' sınırını aşmış ender dizilerden biri oldu. 112. bölümü yayınlanan dizi Youtube'da toplamda 1 milyar 382 milyon 770 bin adet izlendi. Bu rakam, bölüm ortalamasının 12 milyon 350 düzeyinde olduğunu ortaya koyuyor. 

 

Bir Zamanlar Çukurova - ATV 
112. bölüm yayında
TOPLAM: 1 milyar 382 milyon 770 bin
Bölüm ortalaması: 12 milyon 350 bin

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.


12

TRT'nin tarih dizilerinden Alparslan: Büyük Selçuklu, Youtube platformunda 446 milyon 800 binlik izlenme sayısına ulaştı. Dizinin bölüm ortalaması ise 12 milyon 765 bin olarak gerçekleşti. 

Alparslan: Büyük Selçuklu - TRT1
35. bölüm yayında
TOPLAM: 446 milyon 800 bin
Bölüm ortalaması: 12 milyon 765 bin

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Sultan Alparslan'ın kutlu yolculuğu...


11

İnternet reytinginin 11. sırasında Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisi var. Henüz 3. bölümü yayında olan dizi Youtube'da geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Toplamda 49 milyon 500 bin kez izlenen yapım, bölüm ortalamasında 16 milyon 500 binlik hite ulaşmayı başardı. 

Üç Kuruş - Show TV
3. bölüm yayında
TOPLAM: 49 milyon 500 bin
Bölüm ortalaması: 16 milyon 500 bin

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.


10

Listenin 10. sırasında TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi var. Youtube platformunda tam 851 milyon 600 bin kez izlenen dizi, bölüm ortalamasında 16 milyon 700 bine ulaştı. 

Kırmızı Oda - TV8
51. bölüm yayında
TOPLAM: 851 milyon 600 bin
Bölüm ortalaması: 16 milyon 700 bin

Kırmızı Oda, İstanbul’da bir psikiyatri kliniğinde çalışan doktorları ve onların hastalarını konu alır. Kliniğin kapısını çalanların her biri çözemedikleri sorunlarını, baş edemedikleri acılarını paylaşmak için oradadır. Kapalı bir kapının ardında kimseye anlatamadıklarını, sırlarını, acılarını paylaşırlar. Her şeye yeni biri olarak baştan başlamak, bir daha yenilmemek, hayatlarını değiştirmek isterler.


9

Kanal D'de 9. bölümü yayınlanan Yargı dizisi rekorlar kırmaya aday görünen yapımlardan. Dizinin Youtube sayacı 157 milyon 200 bini gösteriyor. Bölüm ortalaması ise 17 milyon 500 bini aştı.  

Yargı - Kanal D
9. bölüm yayında
TOPLAM: 157 milyon 200 bin
Bölüm ortalaması: 17 milyon 500 bin

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. 

Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde ulacaklardır.


8

Geçtiğimiz yıldan buyana TV reyting sıralamasının tepesinde yer alan Sadakatsiz adlı dizi, bölüm ortalamasıyla Youtube listesinde 8. sırada bulunuyor. 38. bölümü yayında olan dizi şimdiye dek 707 milyon 200 bin defa izlendi. Bölüm ortalaması ise 18 milyon 600 bin. 

Sadakatsiz - Kanal D
38. bölüm yayında
TOPLAM: 707 milyon 200 bin
Bölüm ortalaması: 18 milyon 600 bin

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır... Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek...


7

Youtube reyting sıralamasının 7. basamağında ATV'de yayınlanan Kalp Yarası bulunuyor. 19. bölümü yayında olan dizi şimdiye dek 363 milyon 300 bin kez tıklandı. Dizinin bölüm ortalaması ise 19 milyon 120 bin olarak gerçekleşti. 

Kalp Yarası - ATV
19. bölüm yayında
TOPLAM: 363 milyon 300 bin
Bölüm ortalaması: 19 milyon 120 bin

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin genel hikayesi, sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor. Kalp Yarası’nın yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.


6

Geçtiğimiz yıldan beri salı akşamları TV reytinglerini kimseye kaptırmayan TRT dizisi Masumlar Apartmanı, 46. bölümüyle Youtube'da 1 milyar izlenme rakamına yaklaştı. Toplamda 925 milyon kez izlenen dizi, bölüm ortalamasında 20 milyon 110 bin rakamını aşarak internet reytinginde 6. sıraya oturdu. 

 

Masumlar Apartmanı - TRT1
46. bölüm yayında
TOPLAM: 925 milyon
Bölüm ortalaması: 20 milyon 110 bin

Safiye ve Gülben yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. 


5

Gerçek hayattan esinlenip esinlenmediği tartışmalara konu olan Camdaki Kız dizisi Kanal D'nin en başarılı yapımlarından biri oldu. 19. bölümü yayında olan dizinin Youtube sayacı 487 milyon 500 bini gösteriyor. Camdaki Kız, bölüm ortalamasında 25 milyon 650 bin hiti geçti. 


4

Diriliş Ertuğrul dönemi sonrasını anlatan Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında olduğu gibi Youtube'da da ilgiyle takip ediliyor. 70. bölümü yayınlanan tarihi hikaye, internette 1,5 barajını aşan nadir yapımlardan biri oldu. Kuruluş Osman, Youtube'da 1 milyar 816 milyon hite ulaşarak 25 milyon 950 binlik bölüm ortalaması elde etti. 

   

Kuruluş Osman - ATV
70. bölüm yayında
TOPLAM: 1 milyar 816 milyon 
Bölüm ortalaması: 25 milyon 950 bin 

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman'dı…
Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu…
Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü.
Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi.
72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş'un adı oldu…
Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.


3

FOX TV'nin artık fenomen haline gelmiş Yasak Elma dizisi Youtube'da da rekor üstüne rekor kırıyor. Dizi internette toplam 3 milyar 231 bin kez izlendi. Yasak Elma, bölüm ortalaması itibariyle 27 milyon 160 rakamına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. 

Yasak Elma - FOX
119. bölüm yayında
TOPLAM: 3 milyar 231 bin 700 bin
Bölüm ortalaması: 27 milyon 160 bin

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay’ın Yıldız’la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Kumru oldukça güzel, modern, pervasız ve özgüvenlidir. Yıldız sürekli sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumru’yu kendine rol model olarak benimser. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kaya’yla birlikte Londra’ya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali’nin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür. Ender Kaya’dan ayrılıp İstanbul’a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.


2

İnternet reytinginin 2. sırasında FOX TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi var. 21. bölümü yayında olan dizi Youtube üzerinde tam 602 milyon kez tıklandı. Başarılı yapım bu gidişle yeni rekorlar kıracak gibi görünüyor. Aşk Mantık İntikam, dijital kanalındaki sayaca bakıldığında 28 milyon 660 binlik bölüm ortalaması tutturdu. 

Aşk Mantık İntikam - FOX TV
21. bölüm yayında
TOPLAM: 602 milyon
Bölüm ortalaması: 28 milyon 660 bin

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.


1

Ve listenin ilk sırasında ATV ekranlarındaki Kardeşlerim dizisi bulunuyor. Türk televizyonlarındaki 25 dizilik listenin en tepesinde yer almayı başaran Kardeşlerim, henüz 28. bölümü yayında olmasına rağmen Youtube'da 1 milyar barajını aştı. Dizinin internet sayacı 1 milyar 338 milyon 100 bin sayısını gösteriyor. Kardeşlerim, bölüm ortalaması bakımından da 47 milyon 800 bin hite ulaşarak kırılması zor bir Youtube rekoruna imza attı. 

Kardeşlerim - ATV
28. bölüm yayında
TOPLAM: 1 milyar 338 milyon 100 bin
Bölüm ortalaması: 47 milyon 800 bin

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading