Yandex Metrica

Yeşilçam klasikleri Netflix'e geliyor

Yeşilçam klasikleri Netflix'e geliyor

Netflix, Yeşilçam'ın sevilen filmlerini kütüphanesine ekliyor. Dert Bende, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Şoför Nebahat filmleri bu ay Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:32

Kullanıcılara sunduğu içerikleri zenginleştirmeye devam eden Netflix, yeni yapımların yanı sıra kütüphanesine yeni içerikler eklemeye de devam ediyor.

Platform, bu kez rotasını Yeşilçam'a çevirdi. Dönemin klasik filmlerinden üçü bu ay Netflix'te yerini alacak. Dert Bende, Fatmagül'ün Suçu Ne ve Şoför Nebahat filmleri, Netflix üzerinden Yeşilçam hayranları ile buluşacak.

Süreyya Duru imzalı 1970 yapımı Şoför Nebahat'ın başrollerini Fatma Girik, Münir Özkul, İzzet Günay, Metin Serezli, Oya Peri paylaşıyor. Film, babasının ani ölümünden sonra ev geçimini sağlamak için dolmuş şoförlüğüne başlayan Nebahat'ın hikayesini anlatıyor. 

Yine Duru'nun imzasını taşıyan 1986 yapımı Fatmagül'ün Suçu Ne filminin kadrosu Hülya Avşar, Aytaç Arman, Menderes Samancılar, İhsan Yüce, Salih Balık gibi isimlerden oluşuyor. Filmin senaryosu ise Vedat Türkali'nin kaleminden.

1973 yapımı Dert Bende'nin yönetmen koltuğunda Orhan Elmas oturuyor. Başrollerini ise Türkan Şoray ve Murat Soydan paylaşıyor. Film, aynı adama aşık olan iki kız kardeşi konu alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading