Yandex Metrica

Yeni sezonun en iddialı projesi! Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna beklenmedik isim

Yeni sezonun en iddialı projesi! Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna beklenmedik isim

Star TV'nin yeni sezon projelerinden Yalı Çapkını'nın hazırlıkları sürüyor. Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı diziye sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:35

Onur Güvenatam'ın Star TV için hazırladığı Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Yakında sete çıkacak olan dizi heyecanla bekleniyor. Dizinin Antep'te başlayacak olan çekimleri İstanbul'da devam edecek. Kadroya son olarak sürpriz bir isim katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Sihirli Annem'de rol alan Emre Altuğ da Yalı Çapkını'nda oynayacak. Altuğ dizide 'Orhan' karakterine hayat verecek. Orhan, Çetin Tekindor'un canlandıracağı Halis Ağa'nın oğlu ve Ferit'in babası olacak.

Yalı Çapkını konusu şöyle: Orhan, oğlunun çapkınlıkları yüzünden sürekli zor durumda kalmaktadır. Ta ki Halis Ağa, Ferit'e Antepli bir gelin bulana kadar...

Dizinin oyuncuların Antep yöresine ait gelenek ve göreneklerle ilgili özel dersler aldığı biliniyor. Yalı Çapkını, sezonun en iddialı projelerinden biri olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading