Yandex Metrica

Yeni 'Gossip Girl' dizisinden ilk fragman yayınlandı

Yeni 'Gossip Girl' dizisinden ilk fragman yayınlandı

HBO Max'in Gossip Girl yeniden çevrim dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, Temmuz ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Manhattan'da lüks yaşam süren bir grup gencin hikayesini anlatan Gossip Girl, yaklaşık 10 yılın ardından geri dönüyor. HBo Max'in yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda konunun ne olduğu tam olarak anlaşılmıyor ancak dizide bolca skandalın olacağını görüyoruz.

Ayrıca dizinin gizemli baş karakterinin "Beni özledin mi? Ben seni özlediğimi biliyorum." ifadeleri duyuluyor.

Orijinal dizinin yaratıcısı ve yönetmeni olan Josh Schwartz ve Stephanie Savage baş yapımcı olarak geri dönüyor. Yeniden çevrimin showrunnerı ise, orijinal Gossip Girl'ün son iki sezonunda baş yapımcı olarak görev yapan Joshua Safran olacak.

Yeni Gossip Girl, orijinal seriden farklı karakterlere yer veriyor ancak New York'un seçkinleriyle aynı zenginlik ve ayrıcalık dünyasına geçiyor. Blogun yerini bu kez bir Instagram hesabı alıyor ancak amaç aynı: Manhattan'daki üst sınıf gençlerin sırlarını ortaya çıkarmak.

Dizinin kadrosunda Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak ve Savannah Lee Smith yer alıyor. Ve Kristen Bell de anlatıcı olarak yeniden dönüyor.

Gossip Girl, 8 Temmuz'da HBO Max'te prömiyerini yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading