Yandex Metrica

Yasak Elma'nın kadrosuna peş peşe flaş transfer! 5 yeni oyuncu geliyor! Heyecan gitgide yükselecek

Yasak Elma'nın kadrosuna peş peşe flaş transfer! 5 yeni oyuncu geliyor! Heyecan gitgide yükselecek

Yasak Elma dizisi final sezonuyla seyirci karşısına çıkıyor. Dizi, 6. sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yasak Elma'nın kadrosuna 5 yeni oyuncu daha dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:13

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi 6. ve final sezonuyla ekrana geliyor. 5 sezondur ilgiyle izlenen dizi, son sezonunda da izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 

Yasak Elma, yeni yılın ilk haftası bir hafta ara verecek. Bu nedenle haftaya yeni bölüm yayınlanmayacak. Diğer yandan sevilen diziye 5 yeni oyuncu dahil oluyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Doktor Selim'in annesi Profesör Sevim, babası Koray Avcıoğlu, Doğan'ın eski aşkı Julia, Julia'nın asistanı Tuğçe ve Sedai'nin kuzeni Selen diziye katılacak. Selen karakterine Pelin Orhuner hayat verecek. 

Selen, Sedai'nin Adana'dan gelen amcasının kızını canlandıracak.  Selen, Sedai’den yardım ister. Kuzenine yardım eden Sedai’nin başına geleceklerden haberi yoktur. Diziye katılacak diğer karakterler için cast çalışması sürüyor. Julia karakteri için Pelin Karahan'la görüldüğü ancak Karahan'ın Şebeke dizisindeki takvimi nedeniyle kabul edemediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading