Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade cezası! 750 bin TL ödemek zorunda

Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade cezası! 750 bin TL ödemek zorunda

Yasak Elma dizisinde geçen sezon Nesrin Cavadzade'nin seti terk etmesinin ardından oyuncu sözleşmelerine cezai şart içeren madde eklendi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:20

Yasak Elma dizisi 5. sezonunda da seyircilerden ilgi görmeye devam ediyor. Reytinglerde başarısını sürdüren dizinin 6. sezonunun çekileceği ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz sezon diziye ani bir şekilde veda eden Nesrin Cavadzade'nin ardından oyuncu sözleşmelerine yeni bir madde eklendiği ortaya çıktı.

Cavadzade, sette yaşanan gerginliğin ardından işini bitirmeden seti terk etmiş, daha sonra doktor raporu alıp telefonlarını açmamıştı. Oyuncu, dizinin bölümünün tamamlanmasını riske ettiği için hikaye değişikliği yapılarak cenaze sahnesi yazılmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yaşanan olayın ardından oyuncu sözleşmelerine özel bir madde eklendi. Maddeye göre oyuncu, tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış doktor raporuyla kanıtlanabilir hastalık, ana veya babasının, eşinin, kardeşinin, çocuğunun vefatı ve adli makamlardan icabet etmesi zorunlu çağrı ve davetler dışındaki bir nedenden ötürü o günkü rolü tamamlanmadan seti terk etmesi durumunda tutanak tutulacak.

750 BİN TL CEZAİ ŞART

Bu durumda oyuncu, seti terk ettiği gün başına 10 bölüm ücreti ödemekle sorumlu olacak. Ayrıca oyuncu, işine zarar verecek ihmaller yapması durumunda 750 bin TL cezai şartı ödemek zorunda olacak.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading