Yandex Metrica

Yargı dizisi Savcı Pars hasta mı? Pars'ın hastalığı ne?

Yargı dizisi Savcı Pars hasta mı? Pars'ın hastalığı ne?

Kanal D'nin yeni sezonda iddialı olan dizilerinden Yargı'da Savcı Pars'ın koluyla ilgili detay dikkat çekti. Yargı dizisi Savcı Pars hasta mı? Pars'ın kolune ne oldu, hastalığı ne? Detaylar...

Sinema / Dizi

01.05.2024, 02:38

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da Savcı Pars karakteri seyircilerden tam not aldı. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars'ın koluyla ilgili detay merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde kız kardeşiyle konuşurken bir anda kolu tutmamaya başlayan Pars'ın durumu seyircileri meraklandırdı.

YARGI DİZİSİ SAVCI PARS'IN HASTALIĞI NE?

Yargı'nın son bölümünde Savcı Pars, kız kardeşinin uzattığı tost tabağını alamadı. Kolunda his kaybı yaşayan Pars'ın önceki bölümlerde göz damlası kullanması ve uykusuzluk problemi yaşaması da dikkat çekmişti. Sosyal medyada Pars'ın uyuşturucu kullandığı iddia edilirken, Pars'ın hastalığı ortaya çıktı.

Savcı Pars'ın epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Ancak sosyal medyada Pars'ın başka bir sırrı olabileceği yönünde birçok paylaşım yapıldı.

EPİLEPSİ NEDİR, BELİRTİLERİ NELER?

Nörolojik bir hastalık olan epilepside ani ve kontrolsüz durumlar ortaya çıkar. Epilepsi belirtilerinden bazıları şöyle:

  • Uyuşma
  • Mide bulantısı
  • Görme ya da duyma değişikliği
  • Ani korku, ani kasılmalar
  • Kol ve bacaklarda kontrol edilemeyen sallantılar 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading