Yandex Metrica

Yargı dizisi 4. bölümden ilk fragman yayınlandı

Yargı dizisi 4. bölümden ilk fragman yayınlandı

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D dizisinin 4. bölümünden yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:05

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Yargı, kısa süre içinde adından beğeniyle söz ettirmeyi başardı. Reytinglerde de oldukça iyi bir başlangıç yapan ve başarısını sürdüren Yargı, 10 Ekim'de 4. bölümüyle ekrana gelecek. Yargı 4. bölümden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

YARGI 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ilgaz Çınar konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Çınar'ın ağabeyine olan isyanı seyircilere duygusal anlar yaşatacak. Ceylin, Çınar'ı ihbar etmekte kararlı olan Ilgaz'ın karşısında durur. Zafer'in bir arabayı ateşe vermesi, İnci'nin cinayeti konusunda şüpheleri artırır. Kızının Çınar'ın avukatlığını yapmasından şüphelenmesi sonucu Ilgaz ile Metin'in karşısına çıkması, yeni bölümde izleyicileri heyecan dolu dakikaların beklediğini gösteriyor.

YARGI OYUNCU KADROSU

Yargı'nın oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'e Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Yüksel, Arda Anarat, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Onur Özaydın, Pınar Çağlar Gençtürk, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş ve Zeynep Atılgan yer alıyor.

Yargı 4. bölüm  tanıtım fragmanı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading