Yandex Metrica

Yargı 11. bölümden yeni fragman! Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşması damga vurdu

Yargı 11. bölümden yeni fragman! Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşması damga vurdu

Pazar akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen Yargı'nın 11. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Ceylin'in Ilgaz'a itirafları dikkat çekti.

Sinema / Dizi

17.02.2024, 04:08

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı Yargı dizisi ilgi görmeye devam ediyor. Bu hafta 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkması beklenen Yargı'dan çarpıcı bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmana Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaştığı anlar damgasını vurdu. Ceylin'in inadından vazgeçerek Ilgaz'a itiraflarda bulunması dizinin hayranlarını sevindirdi.

Tanıtımda Ceylin, Ilgaz'ı ne kadar kırdığını ve incittiğini kabul ediyor. Ceylin'in "Hayatımda ilk kez çok kızıyorum kendime kaçtığım için. Gitsem de yine aynı yere geliyorum. Aklından ne geçiyorsa benim de geçmiyor mu sanıyorsun? Kendimi tutmak için nasıl bir savaş verdiğime inanamazsın. Ben varım Ilgaz. Varsan varım, korkmazsan korkmam. Buradayım ve hiçbir yere gitmiyorum. Çünkü hiçbir yere gidemiyorum." sözleri dikkat çekiyor. 

Ilgaz'ın ise Ceylin'e nasıl tepki vereceği merak ediliyor.

Sema Ergenekon'un kaleminden çıkan Yargı'nın oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Arda Anarat, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Ali Seçkiner Alıcı, Mehmet Yılmaz Ak, Ece Yüksel, Uğur Aslan, Zeyno Eracar, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi isimler yer alıyor. 

Yargı 11. bölüm 28 Kasım Pazar akşamı Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading