Yandex Metrica

Yalı Çapkını 25. bölüm full izle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını yeni bölüm tek parça izle!

Yalı Çapkını 25. bölüm full izle! Star TV Yalı Çapkını son bölüm izle! Yalı Çapkını yeni bölüm tek parça izle!

Yalı Çapkını dizisinin 25. bölümü Star TV ekranlarında 24 Mart 2023 günü izleyicilerle buluştu. Dizinin yirmi beşinci bölümü internette merak edenler tarafından araştırılmaya başlandı. Yalı Çapkını dizisinin 25. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz linki ve bölümde neler olduğuna dair link haberimizde yer alıyor.

Sinema / Dizi

08.02.2024, 21:01

Ekranların ilgiyle izlenilen dizisi  Yalı Çapkını 25. bölümü ekranlara geldi. Dizinin yirmi dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde yer alıyor. 

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı "Yalı Çapkını" dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nde yaşananları anlatıyor. 

YALI ÇAPKINI 24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat’e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit’le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Ferit ve Gülgün; Zerrin’in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar. Zerrin’le ilgili Pelin’e hesap soran Ferit ise Pelin’den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan’ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

>YALI ÇAPKINI 25.BÖLÜM FULL İZLE...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading