Yandex Metrica

Yalancı dizisi ekranlara veda mı edecek?

Yalancı dizisi ekranlara veda mı edecek?

Show TV'nin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı dizisi reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Dizinin final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

İngiliz The Liar dizisinden uyarlanan Yalancı'nın yeni sezona iddialı bir şekilde başlayacağı düşünülüyordu. Cuma akşamı ekrana gelen dizinin hikayesi oldukça heyecanlı ancak istenen reytingleri yayınlandığı 4 bölümde de yakalayamadı. Dizinin 15 Ekim'de ekrana gelecek 5. bölümünde reytinglerin yükselmemesi durumunda dizi finale bir adım daha yaklaşmış olacak.

Dizi, hikayesiyle ve oyuncuların performansıyla sosyal medyada gündem olmayı başarıyor ancak reytinglerde isteneni bir türlü elde edememesi final kararını beraberinde getirebilir. Show TV daha önce İçimizden Biri isimli dizisini 6. bölümde, Cam Tavanlar'ı ise 8. bölümde düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırmıştı. Yalancı dizisi için de benzer bir karar alınabilir.

Bu nedenle Yalancı dizisinin yarın yayınlanacak yeni bölümünden ikinci tanıtım fragmanı da yayınlandı. 

Süreç Film imzalı olan filmin yönetmenliğini Hülya Gezer üstleniyor, senaryoyu ise Yazıhane ekibi kaleme alıyor. Dizide Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yanı sıra Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, Serkan Tınmaz, İmer Özgün, Murat Kılıç, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Sema Çeyrekbaşı ve Özgür Şahin gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading