Yandex Metrica

Willem Dafoe ve Christoph Waltz, 'Dead for a Dollar'ın başrolünde!

Willem Dafoe ve Christoph Waltz, 'Dead for a Dollar'ın başrolünde!

Willem Dafoe ve Christoph Waltz, Walter Hill'in yazıp yöneteceği western türündeki 'Dead for a Dollar' filminde bir araya geliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

The Warriors, The Long Raiders, 48 Hours gibi yapımlara imza atan Walter Hill, yeni filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hill'in western türündeki 'Dead for a Dollar' filminin başrolünde Django Unchained yıldızı Christoph Waltz ve Willem Dafoe birlikte rol alacak. Hill, 1987'de New Mexico Territory, Chihuahua'da geçen filmi yazıp yönetecek. 

Hikaye, başarılı bir iş adamı olan Nathan Price'ın politik olarak yenilikçi karısı Rachel Price'ı bulmak ve geri getirmek için tutulan ünlü bir ödül avcısı Max Borlund'ı konu alıyor. Max'e, Rachel Price'ın bir Afro Amerikan asker kaçağı Elijah Jones tarafından kaçırıldığı ve fidye için Meksika'da tutulduğu söylenir. Max sınırın güneyine gittiğinde kısa süre sonra yıllar önce izini sürdüğü ve hapishaneye gönderdiği yeminli düşmanı Amerikalı Joe Cribbens ile karşılaşır.

Max, Rachel Price ve Elija'ı Meksika çölünün vahşi doğasında saklanırken bulduğunda, Rachel'ın aslında tacizci eşinden isteyerek kaçtığını ve kaçak askerin aslında onun partneri olduğunu anlar. Ödül avcısı bu durumda bir ikilemle karşı karşıya kalır.

Film, Waltz'ın Oscar kazandığı Django Unchained'deki unutulmaz performansının ardından ilk Western filmi olacak. Waltz, ödül avcısını canlandıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading