Yandex Metrica
Reklam Görseli

Will Ferrell ve Paul Rudd'lı 'The Shrink Next Door'dan ilk fragman

Will Ferrell ve Paul Rudd'lı 'The Shrink Next Door'dan ilk fragman

Will Ferrell ve Paul Rudd'ı yeniden bir araya getiren The Shrink Next Door dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Dizi, Kasım ayında Apple TV+'ta olacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

"Anchorman"ın komedyenleri Will Ferrell ve Paul Rudd, kara komedi dizisi "The Shrink Next Door" için yeniden bir araya geliyor. Apple TV+, bir terapist ile hastası arasındaki karşılıklı bağımlı ilişkiyi konu alan diziden ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu.

Gerçek olaylardan ilham alan ve aynı adı taşıyan 2019 tarihli podcast'e dayanan 'The Shrink Next Door', psikiyatrist Dr. Isaac Herschkopf ve uzun süredir hastası olan Martin arasındaki tuhaf ilişkiye odaklanıyor. Normal bir doktor-hasta dinamiği olarak başlayan şey, yavaş yavaş Marty'nin hayatını ele geçiren bir hale geliyor. 

Michael Showalter tarafından yönetilen dizinin senaryosu Georgia Pritchett tarafından yazıldı. Showalter ve başrolde yer alan Paul rudd daha önce de kült klasik "Wet Hot American Summer"da birlikte çalışmıştı. Dizide Kathryn Hahn Martin'in kız kardeşini canlandırırken, Casey Wilson ise doktor Ike'ın karısını oynayacak.

The Shrink Next Door, 12 Kasım'da Apple TV+'ta ilk bölümüyle prömiyerini yapacak. Sonraki bölümler ise her hafta Cuma günleri yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading