Yandex Metrica

Who Killed Sara 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Who Killed Sara 3. sezon tarihi

Who Killed Sara 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Who Killed Sara 3. sezon tarihi

Mart 2021'de Netflix'te izleyici ile buluşan Meksika yapımı Who Killed Sara?'nın 3. sezonu merak ediliyor. Dizinin 3. sezon yayın tarihi belli oldu. Peki Who Killed Sara 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

04.05.2024, 04:13

Bir cinayet etrafında dönen gizem gerilim türündeki Who Killed Sara? dizisi, ilk sezonuyla 24 Mart 2021'de seyirci karşısına çıktı. Dizinin ikinci sezonu da 19 Mayıs 2021'de yayınlanmıştı. Beğeni toplayan dizi için 3. sezon onayı verildiği açıklanmıştı. Dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki Who Killed Sara 3. sezon ne zaman?

WHO KİLLED SARA 3. SEZON

Who Killed Sara? ya da Sara'yı Kim Öldürdü? dizisi üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Netflix geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonundan bir fragman yayınladı. 

Fragmanda Alex, kız kardeşinin mezarının boş olduğunu keşfeder. Diğer yandan Sara'nın Medusa Projesi isimli bir deneyin ilk hastası olduğu ortaya çıkar. Alex'in "Benim kız kardeşim ölmedi. Sara yaşıyor" dediği duyuluyor. Fragman, koyu saçlı olduğu görülen Sara ile Alex'in yüz yüze gelmesiyle sona eriyor.

Who Killed Sara'nın 3. sezon oyuncu kadrosunda Manolo Cardona, Ximena Lamadrid, Alejandro Nones, Carolina Miranda, Jose Maria, Claudia Ramirez, Fatima Molina gibi isimler yer alıyor.

Who Killed Sara 3. sezon, 18 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading