Yandex Metrica

Wes Anderson, Tilda Swinton'lı filminin çekimlerine eylülde başlayacak

Wes Anderson, Tilda Swinton'lı filminin çekimlerine eylülde başlayacak

Wes Anderson, henüz isimsiz olan filminin çekimlerine eylül ayında İspanya'da başlayacak. Başrolde Tilda Swinton'ın yer alacağı doğrulandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:37

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak olan 'The French Dispatch'in yönetmeni Wes Anderson için hareketli bir yıl olacak gibi görünüyor. Variety'nin haberine göre Anderson henüz ismi belli olmayan bir sonraki filmini French Dispatch gösterime girmeden önce çekmeye başlayacak.

Anderson'ın 11. uzun metrajlı filmi bu Eylül'de İspanya'da çekimlere başlayacak ve başrolünde Tilda Swinton yer alacak. Film, “The French Dispatch”, “Isle of Dogs”, “The Grand Budapest Hotel” ve “Moonrise Kingdom”dan sonra Anderson ve Swinton'ı beşinci kez bir araya getirecek.

Swinton, Variety ile röportajında filmin İspanya'nın başkenti Madrid'in güneyindeki küçük bir kasaba olan Chinchón'da çekilmesine rağmen, İspanya ile ilgili olmayacağını söyledi. Anderson ise yeni filmiyle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmaya hazır olmadığını ifade etti. Filmde çöl manzarasını andıran setler inşa edildi ancak Western türünde olmayacağı düşünülüyor.

Oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler henüz açıklanmadı ancak Anderson'ın filmlerinin birçoğunda aynı oyuncularla çalışma eğiliminde olduğu biliniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading