Yandex Metrica

Wes Anderson'ın yeni filmine yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu

Wes Anderson'ın yeni filmine yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu

Wes Anderson'ın yeni filminin oyuncu kadrosunda dört yeni isim dahil oldu. Bryan Cranston, Jeffrey Wright, Hope Davis ve Liev Schreiber de filmde rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:50

Dünya prömiyerini  74. Cannes Film Festivali'nde yapan The French Dispatch'e imza atan Wes Anderson, yeni filmi için kolları sıvadı. Yönetmenin İspanya'da çekeceği filmin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Konusu ve ismi henüz belli olmayan dizi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla merak uyandırıyor. 

Filmin kadrosuna son olarak 4 yeni isim dahil oldu. Bryan Cranston, Jeffrey Wright, Hope Davis ve Liev Schreiber de filmde rol alacak. Filmin oyuncu kadrosu için ilk olarak Tilda Swinton ve Bill Murray'in yer alacağı açıklandı. Sonrasında Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie'nin de eşlik edeceği duyuruldu. Son olarak ise Scarlett Johansson'ın oyuncu kadrosuna katıldığı haberi gelmişti.

jeffrey wright wes anderson yeni filminde

The French Dispatch'te de rol alan Jeffrey Wright, yönetmenin yıldız oyuncularla dolu yeni filminde de izleyici karşısına çıkacak. Yeni dahil olan oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Liev Schreiber Wes Anderson yeni filminde

Anderson'ın senaryosuna da imza attığı filmin konusuyla ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Filmin çekimleri İspanya'da yapılacak ancak İspanya ile alakalı olmayacağı belirtildi.

Eylül ayının sonunda çekimlerinin tamamlanması beklenen filmin vizyon tarihile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading