Yandex Metrica

Vanessa Kirby, Florian Zeller imzalı 'The Son'ın kadrosuna katıldı

Vanessa Kirby, Florian Zeller imzalı 'The Son'ın kadrosuna katıldı

Vanessa Kirby, Florian Zeller'ın The Son isimli yeni filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Film, aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

Florian Zeller, geçtiğimiz yıl Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ı bir araya getiren The Father filmine imza atmıştı. The Father, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu kategorileri dahil olmak üzere 6 dalda Oscar adaylığı kazanmış, En İyi Uyarlama Senaryo dalında ödülün sahibi olmuştu.

Yönetmen, çarpıcı hikayesiyle yıla damgasını vuran The Father filminden sonra yeni projesi için hazırlıklara başladı. The Son isimli film, The Father da olduğu gibi Zeller'in beğeni toplayan tiyatro oyunundan uyarlanacak.

Filmin oyuncu kadrosunda daha önce Hollywood yıldızları Hugh Jackman ve Laura Dern'in yer alacağı duyurulmuştu. Variety'nin haberine göre filme katılan son isim ise Pieces of Woman filmiyle Oscar'a aday olan Vanessa Kirby katıldı. Kirby, Jackman'in hayat vereceği Peter'in yeni partneri Emma'yı canlandıracak.

Hikaye, yeni eşi Emma ile birlikte yeni doğan bebekleriyle meşgul olan ancak eski karısı Kate, genç oğulları Nicholas ile birlikte ortaya çıktığında hayatı alt üst olan Peter'ı konu alıyor. 

Nicholas sıkıntılı, mesafeli ve öfkelidir. Aynı zamanda aylardır da okuldan kaçmaktadır. Peter, daha iyi bir baba olmak için çabalar ve oğluna mutlu bir aile sıcaklığı, samimiyetiyle yardım etmek ister. Fakat Nicholas'ın durumunun ağırlığı aileyi tehlikeli bir yola sürükler.

Zeller, filmin senaryosunu The Father'da da birlikte çalışan Christopher Hampton ile birlikte yazacak. Yapımcılığı Joanna Laurie ve Christophe Spadone üstlenecek.

The Son'ın çekimlerine önümüzdeki hafta başlanması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading