Yandex Metrica

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş ilk bölüm yayın tarihi

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş ilk bölüm yayın tarihi

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı Show TV dizisi Üç Kuruş için geri sayım başladı. Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:11

Çukur'un ardından duyurulan Üç Kuruş dizisi uzun süredir heyecanla bekleniyor. Dizinin 1. bölüm önizlemesi seyircinin beğenisine sunuldu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Üç Kuruş'un ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Dizinin ekrana geleceği tarih belli oldu. Peki Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? İşte Üç Kuruş ilk bölüm yayın tarihi

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Dizi, kendine has karakterlere ve sert kurallara sahip renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'da geçiyor. Mahallenin koruyucusu olan mafya lideri Kartan ve Organize Büro'nun komiseri Efe'nin arasında yaşanan kovalamaca, bir cinayet vakasıyla birlikle ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar, ikiliyi beklenmedik bir isimle karşılaştırır.

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI

Kaygılaroğlu Kartal isimli roman karakteri, Ekin Koç ise Efe Komiser'e hayat verecek. Kadroda ayrıca Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Ercan Kesal, Uğur Yıldıran, Civan Canova, Mustafa Kırantepe, Umutcan Ütebay, Melisa Yıldırımer, Süreyya Kilimci, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Muttalip Müjdeci, Burak Altay, Asena Girişken, Erkan Üçüncü, Tuğçe Yolcu, Aylin Engör, Volkan Kıran, Ömer Çobanoğlu, Özkan Özipek ve Ömer Civan Şit gibi isimler yer alıyor.

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Üç Kuruş'tan yayınlanan önizleme dikkat çekti. Ayrıca Üç Kuruş'un 1 Kasım'da izleyici karşısına çıkacağı da duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading