Yandex Metrica

Üç Kız Kardeşler 13. bölümden 2. fragman! Somer Türkan için çabalıyor, Türkan'dan Rüçhan'a tokat gibi cevap! 'Yaşa be Türkan'

Üç Kız Kardeşler 13. bölümden 2. fragman! Somer Türkan için çabalıyor, Türkan'dan Rüçhan'a tokat gibi cevap! 'Yaşa be Türkan'

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Üç Kız Kardeşler 13. bölümünden fragman yayınlandı. Fragmanda Türkan hem annesine hem Rüçhan'a büyük tepki gösteriyor. Türkan'ın Rüçhan'a söylediği sözler ise fragmana damgasını vurdu.

Sinema / Dizi

21.02.2024, 08:44

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, yayınlandığı ilk günden beri ekranlarda fırtınalar estiriyor. Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya ve Veda Yurtsever'in bir araya geldiği Üç Kız Kardeş, her hafta Salı akşamları evlere konuk oluyor. Reytinglerde ilk sıralarda yer almayı başaran dizi, 13. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Üç Kız Kardeş 13. bölümden 2. fragman yayınlandı. 

TÜRKAN'DAN RÜÇHAN'A SERT TEPKİ

Evliliği bitirmenin daha doğru olduğuna inanan Türkan, Somer'e "Bugün hiçbir şey olmamış gibi seninle devam edersem, korkarım daha kötüleri gelecek başıma." diyor. Sadık,  Türkan ve Somer'in aralarında sorun olduğunu anlıyor. Bu duruma düşmesinden annesini sorumlu tutan Türkan ise "Elalem ne der korkusuyla benim hayatımı karartmaya ne hakkın var. Annelik böyle bir şey mi?" diyerek sitem ediyor.

Somer ise annesi Rüçhan'a çok sert bir şekilde çıkışarak "Kimse senin oyuncağın değil. Sen öyle kafana göre insanları yakıp yıkamazsın. Gidip o insanlardan özür dileyeceksin." sözleriyle tepki gösteriyor. 

Türkan, Rüçhan'ın "Para için ciğerinizi satarsınız" sözleri üzerine "Siz kimsiniz. Beni de ailemi de aşağılama cüretini nereden buluyorsunuz kendinizde." diyor.  Fragmana ise Türkan'ın "Siz kötü kalbinize hapsolmuş, zavallı, yalnız bir kadınsınız" sözleri damgasını vurdu. 

Bu sahnenin ardından birçok izleyici "İçimin yağları eridi", "Haddini bildirdi", "Yürü be Türkan" gibi yorumlar geldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading