Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş konusu ne, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş'in ilk bölümünden yeni fragman yayınlandı. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi merak ediliyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş konusu ne, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:48

Kanal D, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Süreç Film'in yapımını, Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapımcılığını üstlendiği dizi fragmanıyla dikkat çekti. Peki Üç Kız Kardeş konusu ne, oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş ne zaman başlıyor?

ÜÇ KIZ KARDEŞ KONUSU

Üç Kız Kardeş, biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı olan Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşi konu alıyor. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir yaşam sürerken, Türkan'ın yaptığı evlilik sonrası talihsiz olaylar yaşayacaktır. Yaşananlarla birlikte artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır.

Türkan, mahsur kaldığı şatoda mutsuzluğuna kılıflar bulmaya çalışırken, geçmişten gelen bir sır Dönüş'ün hayatını alt üst eder. Derya da dönüşü olmayan bir yola girecektir. Sadık ve Nesrin de kızlarını koruyabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına gelirler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeşler'in oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven, Benian Dönmez, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Nazlı Senem Ünal, Hakan Atalay gibi isimler yer alıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran Üç Kız Kardeş'in yayın tarihi belli oldu. Dizi, Salı akşamları ekrana gelecek. İlk bölümü ise 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading