Yandex Metrica

TRT1 o dizinin fişini çekti! İddialı olması bekleniyordu, final kararı herkesi şoke etti

TRT1 o dizinin fişini çekti! İddialı olması bekleniyordu, final kararı herkesi şoke etti

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte hangi dizilerin biteceği hangilerinin devam edeceği belli oldu. TRT1, iddialı kadrosuyla dikkat çeken ancak beklentinin altında kalan Kara Tahta dizisi için final kararı aldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:20

Yaz dizileri için hazırlıklar devam ederken, bazı diziler sezon finali yaparak ekrana ara verdi. Reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalan yapımlar ise final yaparak izleyicilere veda etti. TRT'nin de yeni sezonda devam edecek dizileri belli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu, Kasaba Doktoru, Gönül Dağı ve Teşkilat gibi reytinglerde ilk sıralarda yer alan diziler devam edecek. Ancak kanal bir dizi için bugün final kararı aldı. 

KARA TAHTA 10. BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TRT ÜS Yapım imzalı Kara Tahta dizisini bitirme kararı aldı. Kadrosunda Furkan Andıç, Miray Daner, Kerem Aslanoğlu, Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Yasemin Yazıcı gibi isimlerin yer aldığı dizi 10. bölümde final yaparak ekrana veda edecek.

Atlas ve Irmak’ın geçmişte yarım kalmış aşk hikayesini konu alan Kara Tahta'nın hikayesiyle iddialı olması bekleniyordu ancak dizi reytinglerde rakiplerinin çok gerisinde kalması nedeniyle final yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading