Yandex Metrica

TRT Ortak yapımı 'Doru: Macera Ormanı' için geri sayım! İlk resmi fragman yayınlandı

TRT Ortak yapımı 'Doru: Macera Ormanı' için geri sayım! İlk resmi fragman yayınlandı

TRT'nin sevilen çizgi filmlerinden Doru'nun ikinci filmi Doru: Macera Ormanı vizyona girmeye hazırlanıyor. TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, devam filminin fragmanını paylaşarak gösterim tarihini duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Şimdiye kadar imza attığı yapımlarla adından söz ettiren TRT, bir sinema filmini daha izleyicilerin beğenisine sunacak. TRT Çocuk kanalının en sevilen çizgi filmlerinden Doru'nun ilk sinema filmi 2017 yılında yayınlanmıştı. Şimdi ise ikinci film izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

ÇOCUKLARI HEYECANLI BİR MACERAYA GÖTÜRECEK

TRT Genel Müdürü Prof. DR. Zahid Sobacı, filmden ilk resmi fragmanı paylaştı. Sobacı, "TRT ortak yapımı bir sinema filmimiz için daha geri sayım başladı. TRT Çocuk'un en sevilen çizgi filmlerinden Doru'nun ikinci sinema filmi, küçük izleyicilerimizi heyecanlı ve eğlenceli bir maceraya götürecek. "Doru: Macera Ormanı" 1 Nisan'da tüm Türkiye'de sinemalarda!" ifadelerini kullandı.

Doru: Macera Ormanı'nın konusu şöyle: Doru ve arkadaşları, Alaca'yı kurtarmak için bir kaçış planı düzenler. Bu macerada Doru yeni bir sürprizle karşı karşıya kalır. Sirkten kaçarken onlarla birlikte bebek şempanze Şöbi de gelmiştir. Doru ve Karatay'ın artık tek amacı Şöbi'yi annesine kavuşturmaktır. Kahramanlar, bu görev için Macera Ormanı'na doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Doru: Macera Ormanı, 1 Nisan'da sinemalarda gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading