Yandex Metrica

Tom Hanks'li bilim kurgu filmi Finch'in gösterim tarihi belli oldu

Tom Hanks'li bilim kurgu filmi Finch'in gösterim tarihi belli oldu

Tom Hanks'in başrolünü üstlendiği bilim kurgu filmi Finch'ten ilk görsel paylaşıldı. Film, Kasım ayında Apple TV+'ta olacak.

Sinema / Dizi

28.01.2024, 03:17

İki Oscar ödüllü Tom Hanks, son olarak Greyhound ve News of the World filminde rol almıştı. Usta oyuncu, bu yıl bilim kurgu türündeki Finch filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmden ilk görsel yayınlandı ve gösterim tarihi belli oldu.

Miguel Sapochnik'in yönettiği filmde Oscar ödüllü Hanks, bir güneş felaketi olayından kurtulan birkaç kişiden biri olan robotik mühendisini canlandırıyor. Olay dünyayı çorak bir araziye dönüştürürken, Finch köpeği Goodyear ile kendine ait bir dünya inşa eder. Finch, köpeği Goodyear'a artık bakamayacak hale gelmesi durumunda ona göz kulak olması için bir robot yapar. Üçlü, Amerika'ya doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Filmin senaryosunu Craig Luck ile Ivor Powell birlikte kaleme aldı. Filmin yapımcılığını  Kevin Misher, Jack Rapke, Jacqueline Levine ve Powell üstleniyor. Yönetici yapımcılar arasında Robert Zemeckis yer alıyor.

Finch, 5 Kasım'da Apple TV+'ta izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading