Yandex Metrica

Sitede Ara

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla serinin dördüncü filmi Thor: Love and Thunder çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

Thor: Love and Thunder filminin yaklaşık 5 aydır devam eden çekimleri tamamlandı. Filmin başrolünde yer alan Chris Hemsworth, çekimlerin bittiğini Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğraf karesi ile duyuruldu.

Hemsworth'ün paylaştığı fotoğrafta, filmin yönetmenliğinin yanı sıra Korg karakterini de üstlenen Taika Waititi de yer alıyor.

Popüler oyuncu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Thor Love and Thunder'ın çekimleri tamamlandı. Aynı zamanda Ulusal İzin Günü olduğu için bu süper rahat fotoğrafın uygun olduğunu düşündüm. Film çok komik olacak ve aynı zamanda derinden etkileyecek."

Merakla beklenen filmde izleyicileri nelerin beklediğine dair de ipuçları veren Hemsworth,  "Bolca aşk, bolca gök gürültüsü! Bu inanılmaz Marvel yolculuğunu yapan tüm oyuncu kadrosu ve ekibe teşekkür ederiz. Kemerlerinizi bağlayın, sinemalarda görüşürüz!" dedi. 

Jason Aaron tarafından yazılmış bir çizgi romandan uyarlanan Thor: Love and Thunder filminde Hemsworth Thor olarak, Natalie Portman ise gök gürültüsü tanrıçası Jane Foster olarak geri dönüyor. Christian Bale Gorr the God Butcher'ı, Oscar ödüllü Russell Crowe Zeus rolünü canlandıracak. Tessa Thompson, Valkyrie rolüyle bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Taika Waititi'nin yönettiği Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de sinemalarda olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading