Yandex Metrica

The Witcher yıldızı Freya Allan, korku gerilimi 'Baghead' kadrosunda!

The Witcher yıldızı Freya Allan, korku gerilimi 'Baghead' kadrosunda!

Netflix dizisi The Witcher'ın yıldızlarından Freya Allan, korku gerilim türündeki Baghead filminde rol alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Alberto Corredor oturacak.

Sinema / Dizi

20.05.2024, 15:09

The Witcher dizisinde canlandırdığı Prenses Ciri rolüyle çıkış yakalayan, geçtiğimiz günlerde Gunpowder Milkshake'in çekimlerini tamamlayan Freya Allan, yeni bir projeye dahil oldu. Allan, Alberto Corredor'ın yöneteceği Baghead filminde rol alacak.

Filmin çekimleri bu sonbaharda Berlin'de başlayacak.

Baghead, ölüleri tezahür ettirebilen ve onları kısa aralıklarla dünyaya getirebilen Baghead isimli gizemli bir karakteri merkez alıyor. İnsanlar, kayıp sevdikleriyle bağlantı kurmak için gizemli ortamı ararlar. Ancak Baghead ile temasa geçtiğinde, karakterin gerçek güçleri ve niyetleri ortaya çıkar ve merhumla iletişimi için ödenmesi gereken büyük bir bedel vardır.

Film, bu hikaye çizgisi üzerine inşa edilecek ve doğaüstü unsurlarla birlikte testere benzeri bir yaklaşım benimseyecek. Allan, ailesinin geçmişiyle derin bağlantıları olan şeytani varlıkla mücadele etmesi gereken başrol karakterini üstlenecek.

Alex Heineman ve Andrew Rona, baş yapımcılık görevini üstlenen korku türü ustası Roy Lee ile birlikte yapımcılık yapacak.

Christina Pamies ve Bryce McGuire senaryoyu kaleme alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading