Yandex Metrica

The Sopranos’un öncesini anlatan ‘The Many Saints of Newark’tan fragman!

The Sopranos’un öncesini anlatan ‘The Many Saints of Newark’tan fragman!

The Sopranos'un öncesinde yaşanan olaylara odaklanan The Many Saints of Newark filminden fragman yayınlandı. Tony Soprano'yu Michael Gandolfini canlandırıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

1999-2007 yılları arasında ekranlara gelen The Sopranos, dünya çapında sevilen bir dizi haline gelmişti. Belirsiz bir dizi finalinden 14 yıl sonra yeni Sopranos yapımı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

HBO'nun mihenk taşı olarak kabul edilen The Sopranos serisinin öncesini konu alan The Many Saints of Newark'tan ilk fragman yayınlandı.

Tony Soprano'ya James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini hayat veriyor ve dizi, Tony'nin bir mafya babasına dönüşmesini gözler önüne seriyor. 1960'lı yıllarda New Jersey'de geçen film, genç Tony'nin Newark tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinde büyümesini ve DiMeo suç ailesinin şehir üzerindeki hakimiyetine meydan okumaya başlayan bir adama dönüşmesini anlatıyor. Tony'nin güçlü mafya babası olmasına yardımcı olan ise, idol olarak kabul ettiği amcası Dickie Moltisanti oluyor.

"The Many Saints of Newark", kısmen The Sopranos'un yaratıcısı David Chase tarafından yaratıldı. Yönetmenliği ise daha önce dizinin birkaç bölümünü yöneten Alan Taylor üstlendi.

Filmin oyuncu kadrosunda Michael Gandolfini ve Vera Farmiga'nın yanı sıra Alessandro Nivola, Corey Stoll, Jon Bernthal, Billy Magnussen, Leslie Odom Jr., Michaela De Rossi ve Ray Liotta gibi isimler yer alıyor.

Film, ilk başta 2020 yılında gösterime girecekti ancak pandemi nedeniyle birkaç kez ertelendi. The Many Saints of Newark'ın 1 Ekim'de sinemalarla aynı anda HBO MAx'te gösterime girmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading