Yandex Metrica

Sitede Ara

The Queen's Gambit 2. sezon olacak mı?

The Queen's Gambit 2. sezon olacak mı?

Netflix'in sevilen mini dizisi The Queen's Gambit'in yürütücü yapımcıları Scott Frank ve William Horberg, dizinin 2. sezonunun olmayacağını açıkladı.

Sinema / Dizi

15.05.2024, 12:33

Walter Tevis'in 1983 yılıda yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan "The Queen's Gambit", yetim satranç dahisi Beth Harmon'un satranç dünyasındaki hızlı yükselişini anlatıyordu. Dizi, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gördü ve birçok ödülün sahibi oldu. Yapımın 2. sezonunun gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Dizinin yürütücü yapımcısı Scott Frank, online bir panel sırasında Deadline'a konuyla ilgili açıklamada bulundu. Frank, duyurunun hayal kırıklığı yaratacak olması nedeniyle özür dileyerek şunları söyledi:

"Çok üzgünüm. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama hayır. Anlatmak istediğimiz hikayeyi anlatmış gibi hissediyorum. Başka şekilde ifade edecek olursam, daha fazlasını anlatmaya çalışırsak anlattıklarımızı mahveder."

Dizinin bir diğer yürütücü yapımcısı William Horberg ise ufukta yeni bir proje olabileceğini ima etti. Horberg, şöyle konuştu:

"Hepimiz kesinlikle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Aynı tutku ve harika sanatçılardan oluşan bir ekiple anlatacak başka bir hikaye bulmaya çalışacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading