Yandex Metrica

The Power of the Dog filminden Benedict Cumberbatch'lı ilk görsel

The Power of the Dog filminden Benedict Cumberbatch'lı ilk görsel

Jane Campion imzalı tarihi drama filmi The Power of the Dog'dan Benedict Cumberbatch'ın yer aldığı ilk görsel paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:43

Jane Campion'un yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu kaleme aldığı The Power of the Dog, New York Film Festivali'nin 2021 Centerpiece Seçkisi'nde gösterime hazırlanıyor. Filmden Benedict Cumberbatch'ın yer aldığı ilk bakış fotoğrafı yayınlandı. Sinefiller için heyecanlı bir haber olan görsel, Cumberbatch'ın oynadığı Phil karakterini ortaya koyuyor.

Thomas Savage'ın 1967 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, aynı zamanda Venedik Film Festivali'nde de gösterim yapacak. Filmin başrollerinde Benedict Cumberbatch'e The Handmaid's Tale ile adından söz ettiren Elisabeth Moss, Jesse Plemons, Kristen Dunst ve Kodi Smit-McPhee gibi isimler eşlik ediyor.

The Power of the Dog, 1920'lerde bir Montana çiftliğinde yaşanan duygusal işkenceyi ortaya çıkarıyor. Melankolik genç dul Rose, hassas yeni kocası George ile yeni yaşamına başlamıştır. George'un kardeşi Phil'in, Rose'a ve onun uyumsuz oğluna karşı trajik sonuçlara yol açan somurtkan, zorba ve şiddet içeren davranışları, hayatlarını giderek daha karmaşık hale getirir. 

Dünya prömiyerini Eylül ayında 78. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yapacak olan The Power of the Dog, 1 Ekim'de New York Film Festivali'nde gösterilecek. Film, daha sonra bu yıl Netflix'te yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading