Yandex Metrica

The Platform 2 olacak mı? The Platform 2. film gelecek mi, ne zaman?

The Platform 2 olacak mı? The Platform 2. film gelecek mi, ne zaman?

Netflix'in yayınlandığı dönem büyük ses getiren filmi The Platform'un devam filminin gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İlk filmi izleyenler The Platform 2 olacak mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki The Platform 2 gelecek mi, ne zaman? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

01.05.2024, 02:42

Netflix'in çarpıcı bir hikayeye sahip olan The Platform filmi, birçok kişi tarafından ilgi gördü. Beğeni toplayan film, yayınlandığı dönemde konusuyla tartışma yarattı. Carlos Juarez'in yapımcılığını üstlendiği filmle ilgili gelişmeler merak ediliyor. The Platform 2 olacak mı? The Platform 2 filmi gelecek mi, ne zaman? Detaylar haberimizde...

THE PLATFORM 2 FİLMİ GELECEK Mİ, NE ZAMAN?

The Platform'un bir devam filmi geliğ gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak Carlos Juarez'in bir kez daha yapımcısı olacağı bir devam filmi ya da İngilizce yeniden çevrimi için Netflix ile görüşmeler gerçekleştirdiği belirtiliyor.

THE PLATFORM 2 SONU

Filmin sonu birçok kişi tarafından yoruma açık olarak görülüyor. Goreng sonunda en alt kata yemek götürerek küçük kız çocuğunu kurtarmayı başarıyor. Filmde yer alan küçük kız çocuğu bir 'sembol' olarak değerlendiriliyor. 

Bir teoriye göre ise Goreng'in öldüğü ve küçük kızla karşılaşmasının rüya olduğu söyleniyor. Bir diğer teori ise küçük kızın geleceği temsil ettiği ve bu sistemi yalnızca çocukların değiştirebileceği yönünde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading