Yandex Metrica

The Lord of the Rings dizisinden ilk görsel!

The Lord of the Rings dizisinden ilk görsel!

Amazon, yakında çıkacak olan Yüzüklerin Efendisi - The Lord of the Rings dizisinden ilk görüntüyü paylaştı ve yayın tarihini duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:44

Amazon, iddialı Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk fotoğrafını yayınladı. Yedi yıl sonra Orta Dünya'ya ilk bakışı sunan görsel, yeni bir yeri ortaya çıkarabilir.

Epik fantastik seri, Orta Dünya'nın Üçüncü Çağında Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki olaylardan binlerce yıl önce geçecek ve seyirciyi İkinci Çağ'a götürecek. İkinci Çağ, Sauron'un güç halkalarını inşa ettiği ve Nazgûl'un ortaya çıktığı dönem olarak biliniyor.

The Lord of the Rings dizisi, şimdiye kadar yapılmış en pahalı serilerden biri olma özelliğini taşıyor. Amazon, serinin Eylül 2022'de prömiyer yapacağını ve bölümlerin haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.

Serinin yalnızca ilk sezonu için 465 milyon dolar bütçe ayrıldı. Ancak bunun dışında diziyle ilgili şimdilik çok az şey biliniyor. Dizinin ilk iki bölümünün yönetmenliğini Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yönetmeni JA Bayona yönetirken, baş yapımcılığı ve showrunner görevini JD Payne ve Patrick McKay üstleniyor.

Yayınlanan görseldeki beyaz kıyafetli figürün kim olduğu henüz bilinmiyor ancak Sauron olabileceği konuşuluyor. 

Amazon lord of the rings dizisi ilk görsel

Morfydd Clark, Peter Jackson'ın üçlemesinde Cate Blanchett'in canlandırdığı Galadriel'i oynayacak. Dizinin Robert Aramayo, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Maxim Baldry, Ismael Cruz Córdova, Trystan Gravelle, Charles Edwards, Ema Horvath, Sir Lenny Henry, Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Lloyd Owen, Sophia Nomvete, Dylan Smith, Megan Richards, Charlie Vickers, Leon Wadham, Daniel Weyman, Benjamin Walker ve Sara Zwangobani gibi isimlerden oluşan geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading