Yandex Metrica

The Lord of the Rings Animesi Geliyor: The War of the Rohirrim

The Lord of the Rings Animesi Geliyor: The War of the Rohirrim

Lord of the Rings efsanesi anime film olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin adı 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim' olacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Amazon'un The Lord of the Rings serisini bekleyiş sürerken, J.R.R. Tolkien serisi yeni bir proje ile beyaz perdeye geri dönüyor. Deadline'ın haberine göre New Line ve Warner Bros. 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim' isimli bir anime film hazırlıyor.

The War of the Rohirrim, güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand'e ve Orta Dünya'nın şekillenmesine sebep olan efsanevi bir savaşa odaklanıyor. 

Anime filmi, Helm'in Miğfer Dibi kalesinin ardındaki anlatılmamış hikayeyi genişletecek, Hammerhand'in hayatını ve kana bulanmış zamanlarını inceleyecek.

Filmin yönetmen koltuğunda Kenji Kamiyama oturacak. Jeffrey Addiss ve Will Matthews ise anime filmin senaryosunu kaleme alacak.

Warner Bros.'tan Carolyn Blackwood ve New Line'dan Richard Brener, "Hepimiz Tolkien'in olağanüstü dünyasına derin bir yakınlık duyuyoruz. Tolkien, Warner Bros ekibiyle Orta Dünya'ya geri dönme fırsatı yarattı. Animasyon film bir rüyamızın gerçekleşmesi. Hayranlar Miğfer Dibi'ni şimdiye kadar çekilmiş en büyük savaş sahnelerinden biri olarak biliyorlar. Yönetmen koltuğunda Kenji Kamiyama'nın yer aldığı yeni bir versiyonunu sunmaktan daha heyecanlı olamazdık." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading