Yandex Metrica

'The French Dispatch' dünya prömiyerini Cannes'da Yapacak

'The French Dispatch' dünya prömiyerini Cannes'da Yapacak

Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch, dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak. Ayrıca filmin sinemalardaki gösterim tarihi de belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:30

Wes Anderson'ın merakla beklenen ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmi 'The French Dispatch'in dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapması bekleniyor. Variety'nin haberine göre film, festivalin yarışma programının da bir parçası olacak.

Anderson'ın 10. uzun metrajlı filmi olan The French Dispatch, başlangıçta dünya prömiyerini 2020 Cannes'da yapacaktı ancak festival ertelendi ve ardından koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal edildi.

Filmin oyuncu kadrosunda Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan ve Benicio del Todo gibi ünlü isimler rol alıyor. 

'Gazetecilere bir aşk mektubu' olarak tanımlanan film 20. yüzyılda geçiyor ve kurgusal bir Fransız kasabasında yayınlanan Amerikan dergisinin son sayısından bir dizi hikayeyi beyaz perdeye taşıyor. 

2021 Cannes Film Festivali 6 Temmuz'da "Annette" filmiyle açılacak ve Spike Lee juri başkanlığı yapacak. The French Dispatch, dünya prömiyerini festivalde yaptıktan sonra 22 Ekim'de sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading