Yandex Metrica

The Electrical Life of Louis Wain filminden ilk klip

The Electrical Life of Louis Wain filminden ilk klip

Benedict Cumberbatch ve Claire Foy’un başrolleri paylaştığı, ressam Louis Wain'in hayatını konu alan The Electrical Life of Louis Wain filminden ilk klip paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Benedict Cumberbatch, Claire Foy ve bir grup kedi, The Electrical Life of Louis Wain filminde karşı konulamaz bir ekip oluşturuyor. Film, İngiliz sanatçının hikayesine odaklanıyor. Yönetmen Will Sharpe, 1800'lerin sonlarında, iri gözlü kedileri çizme eğilimiyle tanınan İngiliz ressam Louis Wain'in hikayesini esprili ve dokunaklı bir şekilde anlatıyor.

Louis Wain, kız kardeşinin kendisinden 10 yaş büyük mürebbiyesi ile evlenir. Ancak Wain, eşinin zamansız ölümünden sonra kedilere takıntılı hale gelir ve kedi portreleri çizmeye başlar. Fakat bir süre sonra akıl sağlığı kötüye gider ve ressam şizofreni nedeniyle akıl hastanesinde tedavi görür. Esprili ve eğlenceli bir şekilde başlayan film, keder ve şizofreninin zorlukları üzerine bir yansıma haline geliyor.

Benedict Cumberbatch Louis Wain

"Louis Wain"de Cumberbatch'in yanı sıra Claire Foy, Taika Waititi, Jaime Demetriov, Toby Jones ve Andrea Riseborough da rol alıyor . Filmde ayrıca "Loki" yıldızı Sophia Di Martino, Stacy Martin, Hayley Squires, Julian Barratt,  Aimee Lou Wood ve Adeel Akhtar da yer alıyor .

Will Sharpe, yönetmenliğin yanı sıra Pixar'ın son filmi Luca'da imzası bulunan Simon Stephenson ile birlikte kaleme aldı. Louis Wain, dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapacak ve ardından 11 Eylül'de gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading