Yandex Metrica

The Crown yıldızı Emma Corrin, Retreat dizisinin başrolünde

The Crown yıldızı Emma Corrin, Retreat dizisinin başrolünde

The Crown dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Emma Corrin, Brit Marling ve Zal Batmanglij’in yazıp yöneteceği Retreat dizisinin başrolünü üstlenecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

The OA'nun yaratıcıları Brit Marling ve Zal Batmanglij, yeni bir dizi projesi için bir araya geliyor. FX kanalında yayınlanacak Retreat isimli polisiye türündeki diziyi ikili birlikte kaleme alıp yönetecek.

Dizinin başrolünü The Crown'da Lady Diana'nın gençliğine hayat veren ve performansıyla Altın Küre ödülünü kazanan Emma Corrin üstlenecek. 

Retreat, gözlerden uzak bir yerde işlenen cinayeti çözmeye çalışan genç bir dedektif olan Darby Hart'ı konu alacak. 11 kişi, münzevi bir milyarder tarafından uzak bir yere davet edilir. Katılımcılar öldüğünde, bunun gerçekten bir cinayet olduğunu kanıtlamak Darby'ye düşer. Katil başka bir can almadan önce gerçeği keşfetmek için zamana karşı mücadele eder.

Dizi, Z kuşağının teknolojiyi muhteşem kavrama şeklini, internet çağında sır saklamayı zorlaştırma biçimini kullanmasıyla geleneksel polisiye film klişesini tepetaklak etmeye hazırlanıyor.

Genç oyuncu, Sony ve Netflix için Lady Chatterley's Lover'da ve Harry Styles ile birlikte My Policeman'de oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading