Yandex Metrica

Teşkilat dizisi Youtube sayacını patlattı! 24 saatte tam 1.2 milyon...

Teşkilat dizisi Youtube sayacını patlattı! 24 saatte tam 1.2 milyon...

TRT'nin sansasyonel dizisi Teşkilat, pazar akşamları reytinglerde liderliği kimseye kaptırmazken Youtube'da da aynı performansı sergiliyor. Diziyi TV'de izleme imkanı bulamayanlar Teşkilat'ın Youtube kanalına akın ediyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:18

TRT'nin fenomen dizisi Teşkilat, Türkiye'yi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunda yönetmen ve senaryo ekibinde değişikliğe gidilmesi, bunun yanında oyuncu kadrosuna yeni isimlerin eklenmesi ve kullanılan müziklerdeki farklı tarzlar, MİT mensuplarına dair hikayelerin anlatıldığı yapımda çok etkili sonuçlar doğurdu. Olay örgüsü çeşitlenirken aynı zamanda izleyicinin karakterlerle duygusal yakınlık kurmasına imkan veren bir anlatım tekniği oluştu. 

YOUTUBE SAYACINI PATLATTI

Geçtiğimiz yıldan beri reytinglerde hep zirvede olan Teşkilat, liderliğini internet ortamında da sürdürüyor. Dizinin TRT'de yayınlanan bölümleri en geç 48 saat içerisinde Youtube platformuna yükleniyor. Etkileyici seriyi pazar akşamı TRT'de izleme fırsatı bulamayanlar, Youtube'da bulunan 'Teşkilat Dizisi' adlı kanala akın ediyor. Dizinin bölümlerine, seçilmiş sahnelere ve fragmanlara yer verilen kanal, özellikle Teşkilat'ın son bölümü yayınlandığında adeta patlama yaşıyor. 

İLK BÖLÜM 12 MİLYONU GEÇTİ

Teşkilat'ın büyük ilgi çeken 22. bölümünü Youtube'da 24 saat içerisinde tam 1.2 milyon kişi izledi. Bu rakam özellikle ilk günler itibariyle saat başı 100 bin dolayında artıyor. İzlenme sayacını patlatan fenomen dizinin bir önceki 21. bölümü ise 7 günde 2,4 milyon izlendi. Dizinin Youtube'da en çok tercih edilen bölümü ise doğal olarak 'ilk bölüm' oldu. Teşkilat'ın 1. bölümünde Youtube sayacı 12 milyonu aştı. 

TOPLAM GÖRÜNTÜLENME 265 MİLYON!

Bölümlerin altındaki yorumlara bakıldığında dünyanın her yanından izleyici kitlesi elde ettiği anlaşılan Teşkilat, Youtube'daki kanalında şimdiden 745 bin aboneye ulaştı. Dizinin internet kanalındaki görüntülemelerin toplam sayısı ise tam 265 milyon! 2 saati aşan her bölümünde izleyicilere neredeyse sinema heyecanı yaşatan Teşkilat'ın yayın haklarının yurtdışındaki pek çok televizyona satılmasına ve dizinin dünya çapında bir başarı elde etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading