Yandex Metrica

Sitede Ara

Teşkilat dizisi İsrail'de yayınlanacak

Teşkilat dizisi İsrail'de yayınlanacak

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın İsrail'de de gösterilmesi için anlaşma yapıldığı öğrenildi. İbrahim Eren, satış sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Sinema / Dizi

17.03.2024, 23:29

TRT'de ekranlara gelen ve yayınlanmaya başladığı günden beri konuşulan Teşkilat dizisiyle ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Ortadoğu ülkelerinde gösterilen Türk dizilerine bir yenisi daha ekleniyor.

Habertürk'ten Çetiner Çetin'in haberine göre, TRT ile İsrailli bir kanal, Türk istihbaratının faaliyetlerini anlatan Teşkilat dizisinin yayın hakları konusunda anlaştı.

EYLÜL AYINDA YAYINA GİRECEK

Teşkilat dizisi, İsrailli CHAI gruba özel yayın platformunda Eylül ayından itibaren yayınlanacak.

LATİN AMERİKA VE ASYA'DAN TALEP

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, anlaşma hakkında yaptığı açıklamada "Teşkilat dizisi özellikli, titizlik gerektiren bir dizi. Dizinin İsraille yayınlanması için sözleşme imzaladık." ifadelerini kullandı. TRT dizilerinin çoğunun yurt dışı satışlarının yapıldığına dikkat çeken Eren, "Latin Amerika ve Asya ülkeleri en çok talep eden ülkeler" dedi.

Teşkilat'ın oyuncu kadrosu Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Mehmet Usta, Ahmet Uğur Say, Serdar Yeğin ve Yavuz Bingör gibi isimlerden oluşuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading