Yandex Metrica

Teşkilat bu hafta yok mu? Teşkilat yeni bölüm neden yok?

Teşkilat bu hafta yok mu? Teşkilat yeni bölüm neden yok?

TRT1'in Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisi geçtiğimiz hafta 43. bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat'ın bu hafta 44. bölümünün yayınlanması bekleniyordu ancak flaş bir gelişme yaşandı. Teşkilat bu hafta yok mu, Teşkilat yeni bölüm neden yok? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Teşkilat bu hafta yok mu, neden yok? Detaylar...

Sinema / Dizi

22.03.2024, 16:35

Bayrama sayılı günler kala bazı dizi ve programlar bir bir ara veriyor. Sadakatsiz ve Yargı'nın ardından bir dizi daha bu hafta ekrana gelmeyeceğini açıkladı.

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın geçtiğimiz hafta 43. bölümü yayınlanmıştı. Dizinin 44. bölümünden fragman gelmişti ancak bugün hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Dizinin yapımcısından Teşkilat'ın bu hafta yayınlanmayacağı yönünde açıklama geldi. 

Yapılan açıklamada "Teşkilat dizimizin yeni bölümü 1 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanmayacaktır. Yeni bölüm yerine önceki bölüm tekrarı yayınlanacaktır. Teşkilat'ın dün iletmiş olduğumuz yeni bölümü ise 8 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanacaktır. Söz konusu karışıklıktan dolayı özür dileriz. Bilgilerinize" ifadeleri yer aldı.

Teşkilat 44. bölüm, 8 Mayıs 2022 Pazar akşamı TRT1'de olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading