Yandex Metrica

Tamer Karadağlı bomba bir diziyle ekrana dönüyor! Bir özel harekatçıyı canlandıracak

Tamer Karadağlı bomba bir diziyle ekrana dönüyor! Bir özel harekatçıyı canlandıracak

Andropoz dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Tamer Karadağlı, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, TRT Dijital için hazırlanan dizide hem yapımcı hem başrol olacak.

Sinema / Dizi

29.03.2024, 21:14

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle akıllara kazınan Tamer Karadağlı, son olarak 'Andropoz' dizisiyle izleyici karşısına çıkmış, dizideki performansıyla adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu, hem yapımcı hem başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Karadağ, TRT Dijital için 'Serhat' isimli diziye başladı. Başarılı aktör, Güneydoğu'dan İstanbul'a gelen bir özel harekatçıya hayat verecek.

Dizinin konseptini Tamer Karadağlı, Haluk Özenç ile birlikte hazırlıyor. Bora Tekay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin çekimleri başladı.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin kadrosunda Nefise Karatay, Volkan Severcan, Demir Karahan, Muhammet Emre Kaya, Filiz Çelik, Mert Özbek, Burcu Karakaya, Tamer Yiğit, Pınar Tuncegil, Haluk Özenç gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading