Yandex Metrica

Survivor'da kaptanlığı kim kazandı? Survivor 8 Haziran 2022 kaptanlık oyununda kıran kırana mücadele!

Survivor'da kaptanlığı kim kazandı? Survivor 8 Haziran 2022 kaptanlık oyununda kıran kırana mücadele!

Survivor All Star yarışmasında dokunulmazlık oyunu öncesinde kaptanlık oyunu oynandı. Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla mücadele ederek oynanan yarışmada en hızlı olan yarışmacı kendi ekibini kurdu. Kadınların birincisi ve erkeklerin birincisi kaptanlığında gruplar kuruldu. Peki Survivor'da kaptanlığı kim kazandı? Survivor 8 Haziran 2022 kaptanlık oyununda kıran kırana mücadele!

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:23

Survivor All Star 8 Haziran 2022 akşamında kaptanlık yarışı için mücadele edildi. Zorlu bir parkurda 10 kişi kalan yarışmacılarda kadınlar kadınlarla, erkekler erkeklerle yarıştı. Birinci gelenler kendi ekiplerini oluşturdu. Kaptanlık yarışından sonra dokunulmazlık ve ödül oyunlarını kimin kazanacağı merak edildi. Peki Survivor'da kaptanlığı kim kazandı? Survivor 8 Haziran 2022 kaptanlık oyununda kıran kırana mücadele!

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlık oyununu kadınlarda 52 saniye ile en kısa sürede parkuru tamamlayan Nagihan Karadere oldu. Böylelikle kadınlar kaptanı Nagihan ilan edildi.

Erkeklerin oynadığı kaptanlık oyununda 46 saniye süre ile en iyi süreyi yapan kişi Atakan Arslan oldu. 

Kaptanlık  yarışması sonrasında kaptanlar kendi takımlarını oluşturdu. Böylelikle yeni ekipler dokunulmazlık ve ödül oyunu için beraber savaşacaklar.

KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI KİMLER?

Nagihan (Haftanın Kaptanı)
Ayşe
Adem
Anıl
Batuhan

MAVİ TAKIM YARIŞMACILARI KİMLER?

Atakan (Haftanın Kaptanı)
Berkan
Nisa
Ogeday
Hikmet

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading