Yandex Metrica

Succession 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

Succession 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

HBO'nun Emmy ödüllü dizisi Succession'ın 3. sezonu heyecanla bekleniyor. Roy ailesi ekrana yeniden dönüyor. Peki Succession 3. sezon yayın tarihi ne zaman?

Sinema / Dizi

08.04.2024, 14:17

Succession dizisinin 3. sezonu için uzun süren bekleyiş sona erdi. HBO,  "Make Your Move" sloganıyla dizinin 2. sezonun ardından 2 yıl sonra döneceğini duyurdu. 9 bölümden oluşan 3. sezon Ekim ayında gösterime girecek. Dizinin yaratıcısı Jesse Armstrong, aynı zamanda yürütücü yapımcılığı da üstleniyor. Acı bir şirket savaşı, bir aile iç savaşına dönüşmek üzereyken gerginlikler artıyor.

HBO'ya göre Succession 3. sezon özeti şöyle: "İkinci sezon sonunda asi oğlu Kendall tarafından pusuya düşürülen Logan Roy, aile, siyasi ve finansal ittifakları güvence altına almak için çabalayarak 3. Sezona tehlikeli bir pozisyonda başlıyor. Bir şirket savaşı olarak başlayan şey, aile iç savaşına dönüşmekle tehdit ederken tansiyon yükselir."

3. sezonda Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens gibi oyuncular geri dönecek. Ayrıca Adrien Brody, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Hope Davis ve Dasha Nekrasova yer alıyor.

Succession 3. sezon, 17 Ekim'de HBO'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading